Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek magammal, ha...

Mihez kezdjek magammal, ha nincs kedvem dolgozni mert hideg van és kialvatlan is vagyok?

Figyelt kérdés
Semmi kedvem sincs munkahelyen ülni. Az agyam sem kapcsol úgy ahogy kellene. Alig várom a végét. Mit csináljak magammal?

jan. 6. 12:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mondtam már fel azért, mert nem volt fűtés, meg azért is, mert a kollégák nyáron is 19 fokot csináltak légkondival (ráadásul irodában, ülőmunkához), én meg utálok fázni 🥹 visszamentem vendéglátásba, egészen a covidig nagyon jó volt nekem a konyhán a forróságban. Szerintem előző életemben hüllő lehettem.

De tényleg, ha ennyire utálod, és még a körülmények sem megfelelőek, akkor ideje körülnézni, hogy mi mást lehetne csinálni, amit esetleg szeretnél is.

jan. 10. 16:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Vegyél fel egy kabátot, többit oldd meg okosba.
jan. 10. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!