Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Élvezitek ti is ezt a hideg időt?

Élvezitek ti is ezt a hideg időt?

Figyelt kérdés
Végre rendes takaróval (nem pedig huzattal) alszom éjszaka a fejem búbjáig betakarózva:) Éjszakára már be tudom csukni a teraszajtót, le tudom húzni a redőnyt így sem a zaj, sem a fény nem jön be, rendesen kialszom magam. A lakásban kellemes hűvös van, nem fázom, nincs melegem. Meleg teázom és mellé mákos bejglit eszem:) Ha kimegyek felöltözöm rendesen, rétegesen ahogy kell, így egyáltalán nem fázom. Baromi friss levegő van odakint, az arcom simogatja a hűs szellő, az arcszínem is egészségesebb lett az elmúlt napokban. Jól esik sétálni odakint. A szervezetem is kezd magához térni, egyre energikusabb vagyok. Ti hogy vagytok?
szept. 14. 12:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Imádom.
szept. 14. 12:31
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
Én a meleget szeretem, épp ma fűtöttem be először a klímával. Én nyáron is rendes takaróval takaróztam a fejem búbjáig :) fázós vagyok. 30 fok körül érzem magam a legjobban, 35 felett kezdem azt érezni, hogy ez már kicsit túl meleg, de nem zavaróan.
szept. 14. 12:37
 3/24 anonim ***** válasza:
29%
Gyűlölöm. Hideg, eső, még eső, szürkeség, sötét, semmit nem kehet csinálni. Ki se megyek a házból ilyenkor, a fűtést már be kellett kapcsolni. Utálom a hideget, meg a takony időt.
szept. 14. 12:40
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen élvezem, csak valahogy éhesebb vagyok és több kaját kívánok, de nem akarom elrontani a diétám.
szept. 14. 12:40
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Pneztol fugg hogy mit elvezek mit nem. Ha lenne egy rakat penzem mit nekem eső mennék plázázni vagy akármi.
szept. 14. 12:49
 6/24 anonim ***** válasza:
65%
Kedd óta van friss levegő 20 c alatti reggel , van étvágyam nem vagyok lelassult nem csíp a szúnyog nincs darázs nem perzsel a féreg nap nincs állandó forró poros szél . Többszöri szellőztetéssel 19,2 van bent . Aki befűt az vagy a hegyekben van és full hideg a háza vagy elkényelmesedett bolond .
szept. 14. 12:53
 7/24 A kérdező kommentje:
Igen, azt kihagytam, hogy már nem csipkednek szanaszét a szúnyogok. Nem vakarom szét magam, nem nézek ki úgy, mint valami himlős.
szept. 14. 12:58
 8/24 anonim ***** válasza:
28%
Nem vagyok bolond, de napok óta fázom, benáthásodtam, ma végigmentem papucs nélkül a csempén és jelzett a vesém(sajna ha fázom alulról, nálam rögtön jön a húgyuti nyavalya meg a vesefájás. Inkább fűtök, mind ez.
szept. 14. 12:59
 9/24 anonim ***** válasza:
36%
6: igen képzeld, én 22, de inkább 23 fok alatt fázom, szóval az, hogy 19 fok van a házban, nekem baromi kevés. A telet is csak végigszenvedem, folyton pulcsiban vagyok, takaró alatt, 21-22 fokra fűtünk. Ennyi erővel akkor szerintem az nem normális, aki 32 fokban haldoklik.
szept. 14. 13:09
 10/24 A kérdező kommentje:
9: Ha te fázol, akkor felveszel még egy pulcsit, előveszel még egy plédet és meg van oldva. De nyáron amikor már megsülsz nem tudod levenni a bőrödet, már nincs hova leöltözni, hogy kevésbé legyen meleged. Még csak egy lapon se lehet említeni a kettőt. Ne basszál fel!
szept. 14. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!