Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Élvezitek ti is ezt a hideg időt?

Élvezitek ti is ezt a hideg időt?

Figyelt kérdés
Végre rendes takaróval (nem pedig huzattal) alszom éjszaka a fejem búbjáig betakarózva:) Éjszakára már be tudom csukni a teraszajtót, le tudom húzni a redőnyt így sem a zaj, sem a fény nem jön be, rendesen kialszom magam. A lakásban kellemes hűvös van, nem fázom, nincs melegem. Meleg teázom és mellé mákos bejglit eszem:) Ha kimegyek felöltözöm rendesen, rétegesen ahogy kell, így egyáltalán nem fázom. Baromi friss levegő van odakint, az arcom simogatja a hűs szellő, az arcszínem is egészségesebb lett az elmúlt napokban. Jól esik sétálni odakint. A szervezetem is kezd magához térni, egyre energikusabb vagyok. Ti hogy vagytok?
szept. 14. 12:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
10: akkor szereltess be klímát :D most komolyan, felteszel egy kérdést, leírjuk ketten válaszként, hogy nem, mi ezt nem élvezzük, fázunk, majd lepontoztok a sárgaföldig, és kb le vagyunk hülyézve. Akkor ne csodálkozzatok, ha hasonló a válasz 🤷‍♀️
szept. 14. 13:28
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem felesleges ezen vitázni. Hiába a pulcsi ha fázik a kezem, talpam vagy pl 19 fok alatt nekem fázik az orrom, zsibbad ha egyhelyben vagyok itt bent. Aki nem ilyen típus, nem érti. Ahogy én sem értem, milyen lehet az, amikor levennéd a bőröd olyan meleged van, sose éreztem ilyet. Más típusú emberek vagyunk.
szept. 14. 13:31
 13/24 A kérdező kommentje:
11: Egyrészt ezt úgy mondod, mintha csak egy zsemléért kéne lemenni a boltba és nem egy több százezres költségről beszélnénk. Másrészt baszhatod a klímádat, ha be vagy szorulva a négy fal közé egész nyáron és egy egészségügyi sétát tudsz tenni napközben. Sportolni szabad téren nem lehet, programozni nem lehet, klímától klímáig kell mozogni, hogy az ember túléljen. Ez aztán a minőségi élet!
szept. 14. 13:48
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

"Gyűlölöm. Hideg, eső, még eső, szürkeség, sötét, semmit nem kehet csinálni. Ki se megyek a házból ilyenkor"

Miért? A 40 fokban kimentél?

Sokan be voltak szorulva a lakásukba annyira nem mertek kimenni ebbe a melegbe!

Az tény hogy ilyen nyarunk még nem nagyon volt az X-évtized alatt!

szept. 14. 13:49
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

"Miért? A 40 fokban kimentél?"

Dél körül nem nagyon, de pl kocogni jártam minden reggel. Sokkal jobb volt nyári reggelen,mint most ebben a hidegben. Meg én ilyen időben tiszta depi leszek. Én nagyon éltem ezt a nyarat, szerintem Ausztriába kellett volna születnem vagy valami mediterrán helyre. Miattam a tél úgy ahogy van megszűnhetne. Egy ami nem hiányzik a nyári estékből, az a szúnyog, de ilyen időben úgyse ücsörgök a teraszon este, úgyhogy tökmindegy.

szept. 14. 13:53
 16/24 anonim ***** válasza:

"nem csíp a szúnyog"

Nálunk itt van a falon a kis köcsög, bekéreckedett, meg se mozdul, hajnalban ittam egy sört, jól van mondom megkíméllek, majd egy arra járó pók elvégzi a munkát!

szept. 14. 13:54
 17/24 anonim ***** válasza:

"de pl kocogni jártam minden reggel"

Az este is jó.

"Egy ami nem hiányzik a nyári estékből, az a szúnyog"

Mentolos, citrusos, vagy ezek keverékét kell feloldani illóolaj formájában vízben vagy krémben, ezt felvinni ruhára vagy bőrre.

Ezek közül is az eukaliptuszt és a citromot "nagyon szeretik", de ha merészebb vagy a fokhagymával is próbálkozhatsz. Beáztatod vagy felfőzöd, leszűröd és azt permetezed.

A sötétre, 20-25 fokos melegre nagyon mennek, a fénybe, kánikulába elbújnak, a hideget, esőt, szelet nem szeretik, csak a víztükröt.

A meleg színeket (piros, narancs) is sötétként érzékelik, a hideg színek és a fehér taszítják őket.

szept. 14. 14:04
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

Igen, a 40 fokban kimentem. Van a kertünkben fémvázas medence, nagyon éltem a strandhangulatot. Esténként ki lehetett ülni a kertbe, teraszra, vagy bármilyen vendéglátóhely kerthelyiségébe, teraszára. Sétáltunk a Dunánál, kempingeztünk a Balaton partján minimális költséggel, nyaraltunk Horvátországban, tökéletes volt a 35+ fok. Kirándultunk erdőben is, ott a fák alatt nem is volt olyan meleg.

Ezek közül most SEMMIT nem tehetek meg, mert befagy a seggem 2 perc után kint. De ahogy kinézek az ablakon, a kedvem elmegy az élettől is, nemhogy attól, hogy kimenjek. Szóval mindent összevetve ezerszer többet voltam kint nyáron a melegben, mint ebben az időben. Nekem most kezdődik a 4 fal között ülős időszak...

szept. 14. 15:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha lehet hinni az Időképnek, felénk épp 83 km/h-val süvít a szél, de ettől eltekintve én élvezem ezt az időt. Végre mi is kaptunk esőt, nagyon kellemes hűvös és tiszta a levegő, előkerült a vastagabb ruhatár és takaró, mélyeket alszom, napközben nem szédülök, szóval örülök ennek az időnek.
szept. 15. 00:22
 20/24 A kérdező kommentje:
Nálam most is nyitva van a teraszajtó:) Persze becsukom éjszakára, de jól esik az a hűs szellő, friss levegő, ami most odakint van. Épp esik az eső, semmi mást nem lehet hallani csak az eső kopogását, mert mindenki alszik és amúgy csend van odakint. Imádom.
szept. 15. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!