Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Élvezitek ti is ezt a hideg időt?

Élvezitek ti is ezt a hideg időt?

Figyelt kérdés
Végre rendes takaróval (nem pedig huzattal) alszom éjszaka a fejem búbjáig betakarózva:) Éjszakára már be tudom csukni a teraszajtót, le tudom húzni a redőnyt így sem a zaj, sem a fény nem jön be, rendesen kialszom magam. A lakásban kellemes hűvös van, nem fázom, nincs melegem. Meleg teázom és mellé mákos bejglit eszem:) Ha kimegyek felöltözöm rendesen, rétegesen ahogy kell, így egyáltalán nem fázom. Baromi friss levegő van odakint, az arcom simogatja a hűs szellő, az arcszínem is egészségesebb lett az elmúlt napokban. Jól esik sétálni odakint. A szervezetem is kezd magához térni, egyre energikusabb vagyok. Ti hogy vagytok?
szept. 14. 12:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Már nagyon vártam ezt. Végre nincsen kánikula!!
szept. 15. 05:50
 22/24 anonim ***** válasza:
57%

Világéletemben a nyár volt a kedvenc évszakom. A mostanival is csak annyi problémám volt, hogy kevés esőt kaptunk, nekem egyénileg jó volt, hogy minden szabadidőmet kinn tudtam tölteni, de a természetnek, növényeknek nem igazán.

Komolyan kezdem azt hinni, hogy ha egyszer lelépek az országból, annak végül nem a kormány lesz az oka, hanem ez a szutyok idő, amit évről évre egyre rosszabbul viselek. Az ősz a legrosszabb, mert ilyenkor még 8-9 hónapot kell várni, hogy újra jó legyen, januárban már legalább az vígasztal, hogy túl vagyunk a fordulóponton, hosszabbodnak a nappalok, és már csak kicsit kell várni és melegebb lesz.

szept. 15. 17:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Most meg olyan gyorsan jött hogy lassan már fűteni kéne!
szept. 17. 01:14
 24/24 anonim ***** válasza:
23, és a fecskék is nagyon fáznak, pláne a fiatalabb példányok :( Úgy emlékszem, hogy gyerekkoromban már augusztus 20-a után volt lehűlés, de nem ilyen durva, hogy kabát kelljen, hanem csak 20 fok körül (azt hittem akkoriban, hogy a sulit utálom, és azért utálom a nyár végét, de nem... A hideget utálom, most egész évben dolgozom, szeretem a munkám, ugyanaz a depi jön rám, mikor meglátom az első barna falevelet, meg először kell kinn pulcsi). Akkoriban szptember közepén megindultak, emlékszem, hogy néztem, ahogy gyakorolnak előtte a villanypóznán, készülnek. Most pár héttel kitolódott a nyár, de cserébe egyik napról a másikra esett 15 fokot a hőmérséklet, és lett augusztusi kánikulából november eleje. Nyilván meg vannak zavarodva szegények. Én is meg voltam, mikor előző nap még természetes vízben úsztam munka után, másnap meg fel kellett vennem az átmeneti kabátom este, mert 11 fok volt.
szept. 17. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!