Én voltam a hibás vagy a portás? 20F
Van egy portás aki valamiért nem bír engem, mikor már nem kellett maszk akkor is kinézett direkt magának és odajött basztatni hogy hol a maszkom. Mindig csúnyán néz rám, nem tudom mi a baja.
Aztán most kint álltam haverommal a létesítmény előtt (direkt nem akarom leírni hogy mi) és cigizett a haverom. Erre kijön a portás hogy itt nem szabad cigizni azonnal dobja el meg így meg úgy lesz... Én abba a pillanatba idegbeteg lettem és mondtam neki hogy szépen szóljon mert úgy szájon vágom hogy leég a bajusza, erre elkezdett nekem még jobban szájalni már közel álltunk egymáshoz és rálöktem egyet és megütöttem kétszer amitől ő elesett, (nagyon ideges voltam) utána ráordítottam hogy álljon föl de már közben a haverom húzott arrébb és gyorsan haza hozott.
Szerintetek? Ő kezdett el velünk kiabálni... Ha kiderül akkor anyáméknak hogy meséljem ezt el?
“rálöktem egyet és megütöttem kétszer amitől ő elesett,”
Sajnálom. Közfeladatot lát el. Egy intézmény portása.
Megtámadtad.
Minimum garázdaság. Várd az idézést. Meg fog érkezni.
#13 Két kérdést tettél fel:
1. Neked volt-e igazad? Erre egyértelműen megválaszoltuk sokan, hogy nem.
2. Hogy mondd el anyádnak, ha kiderül: hát, majd ha rendőrségi ügy lesz, akkor nem nagyon kell elmondanod, max. hozzáteheted, hogy ilyen "munkát" végzett 20 év alatt.
Tévedsz, haver.
Annak már MEGVOLT a következménye, hogy ő nem kezelte jól a helyzetet.
MOST viszont az jön, hogy téged elfognak, és sittre kerülsz.
Innen kezdve a tiéd a döntés, hogy orbitális gazember és börtöntöltelék lesz belőled egy életre - VAGY pedig megpróbálsz ebből kikeveredni, és normális ember leszel.
Köztes út most már nincs.
Figyusz
Ha neked van igazad, de mondjuk repulon csinalsz ilyet, leszallas utan rendorok visznek el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!