Rosszul teszem ha ezt csinálom?
Figyelt kérdés
9 éve költöztem el egy olyan helyről amit szerettem. Nem is akartam elköltözni. Akivel elköltöztem már nem él. Esélyem sincs, hogy már visszaköltözzek. Beteg vagyok és akik körül vesznek kihasználnak. Teljesen kiszolgáltatott vagyok. A volt lakóhelyem egyáltalán nincs közel. De én hetente háromszor, négyszer elmegyek a környékre sétálgatni, annyira visszavágyódom oda. De ezzel a szívemet fájdítom és őrlöm magam, hogy miért nem maradtunk ott. Ez jó ha állandóan ott csatangolok és búslakodok? Vagy esetleg nem kéne odajárnom?tegnap 22:52
1/3 anonim válasza:
Mért nincs esélyed? Csak akkor nyugszol meg.
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben kitanulnék egy szakmát. Utána elhelyezkednék egy cégnél és havonta félretennék, amíg annyi penz össze mem gyűlik hogy a saját vállalkozásomat elindítsam.
Mihez van tehetséged? Írd le és kitaláljuk milyen szakma illik hozzád.
3/3 anonim válasza:
Miért nem költözhetsz vissza oda? Nem találnál ott állást?
Én azirányban keresném a megoldást erre a lelki problémára, hogy mégiscsak megkeresném a lehetőségét annak, hogy visszaköltözhessek oda. Addig úgyse nyugszol meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!