Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányunk neve Noa lesz. Mivel...

Lányunk neve Noa lesz. Mivel ritka név és sokan fiú névnek hiszik, érdekelne, hogy a Noa nevűeknek mik a tapasztaltaik? :)

Figyelt kérdés

2023. máj. 11. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes név, én nem tudom elképzelni hogy így hívjak egy lányt. Én adnék neki egy második nevet is ami hosszabb.
2023. máj. 11. 23:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon fogsz Noáktól választ kapni, mert mostanában vált ismertté ez a név, a kétévesek pedig nem gyakoriznak.

Nekem az az egy bajom van vele, hogy hiába tudom, hogy lánynév, annyira hasonlít a Noah-ra/Noéra, hogy mégis mindig fiút képzelek el, ha meghallom ezt a nevet. Szeretem a rövid neveket, de ezt pont kihagynám.

2023. máj. 12. 05:19
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

En is azt hittem fiiúnév.

Van egy rakat Noel, meg Noé is a kisebbség körében felénk. Mind fiú. A Noa is hasonló.

2023. máj. 12. 07:50
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

*plusz a Niko is.

Az összes ilyen fiúnév

2023. máj. 12. 07:51
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Annyira imádom a szülőket, akik olyan nevet adnak a gyereküknek ami miatt tudják hogy csesztetni fogják, és szar lesz szerencsétlen gyereknek egész életében, vagy azért mert ellenkező neműnek hiszik vagy mert szimplán égő (Pl Kis Virág). De már csak azért is azt adják mert az ő kis angyalbögyöllőcskéjük egy lesz a 8 milliárdban, nem holmi Bence meg Anna. A feltétel nélküli szülői szeretet ugye :D
2023. máj. 12. 08:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiúnévnek gondolnám elsőre, mert nekem is a Noah jut róla eszembe. És ugyan sok a-ra végződő lánynév van, de itt nincs a vége előtt mássalhangzó, ezért nincs lányos jellege, másrészt a magyar nyelvben fura is. Én nem szivatnám a gyerekemet ilyen nével, különleges sem biztow hogy lesz, mert sokan adnak mostanában ilyen neveket, ráadásul proli körökben inkább.
2023. máj. 12. 08:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

15 Igen én is erre a nagy "az én gyerekemnek különleges neve lesz" jelenségre figyeltem fel, mikor csóri gyerek egédz életében a hulladék nevével szív, mert a szüleinek agyhúgyköve volt.

Kérdező, a gyereked nem a neve miatt kell, hogy különleges legyen. Ha pedig azt hiszed, ezzel teszed őt egyedivé, rossz hírem van.

2023. máj. 12. 11:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom a Noémit inkább
2023. máj. 12. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ennyi erővel Attilara, Attilana, Károlyta, Jánosasha is jó női nevek.

Jól megszivatod szerencsétlen gyereket az "egyedi névvel".

(olyan egyedi, hogy minden 2.beképzelt pitshah gyereke Noah)

2023. máj. 12. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem adnám. Add otthonba.
2023. aug. 30. 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!