Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez így mitől alakulhatott ki?

Ez így mitől alakulhatott ki?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és papíron fiú, külsőre, főleg beszéddel és mimikával együtt, általában melegnek néznek, bár néztek már lánynak is.

A lényeg, hogy emellé szerintem tényleg vagyok olyan érzékeny is és sok mindenhez állok úgy hozzá, mint általában a lányok, vagy nők. Az ének és a beszéd hangképzésem is női, ének és beszéd tanárok szerint és a hangom is tényleg magas.

Viszont pl a mozgásom tipikusan kötött és tipikusan fiús. Viszont erőre és mozgásra a gimi vége felé már egy külön kategóriában értékelt a tanár, mert a lányok és a fiúk között tudta csak azt meghatározni, amit csináltam.

Őszintén nem is érzem magam egyik neműnek sem, viszont a két nem közül mégis inkább a lányok vonzanak.

De igazából a fő kérdés az bennem, hogy ennek lehet e valami alapja, akár biológiai? Félreértés ne essék, nem változtatni akarok magamon, csak megérteni ezt az egészet.

tegnapelőtt 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Egy régebbi kutatás szerint a magzati korban téged ért hormonhatások okozzák a különböző identitásokat. Az a baba aki lány kromoszómával rendelkezik (XX) de több tesztoszteron, androgén hormon érte valamilyen oknál fogva, az fiúnak érezheti magát. Aki pedig fiú kromoszómával (XY), és több ösztrogén éri, akkor pedig lánynak.

Persze azóta nem tudom mi az álláspont, de az az egy biztos, hogy ezzel születni kell, nem csak egyszer kattan egyet az agyad és hopp "én férfi testbe született nő vagyok "

tegnapelőtt 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a választ, én is hasonlókat hallottam és olvastam, de azért jól jön a megerősítés.
tegnapelőtt 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Születéskori rendellenesség, nem kaptál elég férfi hormont, vagy a tested nem reagált rá, ezért a magzat férfivé fejlődése lassú volt, nem fejkődött ki teljesen minden. Attól még férfi vagy, annak indultál, csak a fejlődés megakadt, ezért vannak női tulajdonságaid is.
tegnapelőtt 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
A szüleid nem említették valaha, hogy eredetileg lánygyermeket szerettek volna?
tegnapelőtt 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 Nem és fiúként is neveltek, játék katonáim és autóim voltak, az más kérdés, hogy egyik sem érdekelt igazán és mindhez maximum sztorikat találtam ki, pl azt, hogy a középkori vár udvarán volt egy cirkuszi előadás és ott mi történt stb., de azt is élveztem, ha mondjuk egy olyan ismerősünknél voltunk, ahol volt lány és lehetett babázni vele közösen, vagy a játék konyhában főzőset játszani.

Az oviban pedig leginkább a kisebbekre próbáltam figyelni, ott nem emlékszem miket játszottam, csak arra, hogy virágokat és virágos tájakat rajzolgattam.

tegnapelőtt 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!