Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor kérek valamit és...

Amikor kérek valamit és megteszik akkor rosszul érzem magam, ti nem?

Figyelt kérdés
Például feljön valami téma, vagy én említem hogy szeretném ha ez így lenne, vagy ez zavar vagy akármi... És akkor látom hogy akinek mondtam utána máshogy csinálja. És akkor miattam csinálja máshogy értitek.
tegnapelőtt 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert belátja és egyetért, nem ragaszkodik a saját elképzeléséhet, belefér, részben a kedvedben akar járni, fontos vagy neki.

Munkahelyen pedig , ha a főnöke vagy, az a dolga, hogy az iránymutatásod szerint járjon el.

tegnapelőtt 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én akkor érzem rosszul magam, ha hiába kérek valamit, fütyülnek rám.
tegnapelőtt 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ertem amit mondasz. Nem teljesen normalis. En is ilyen vagyok .. de nem minden helyzetben. Inkabb csak olyankor ha valamit ugy kerek, hogy amugy nem lenne letfontossagu, de nekem az ugy jobb lenne. Cagy jelzem, nem is feltétlenül kerem. De en azert elengedem eleg hamar a dolgot
tegnapelőtt 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Talán a gyerekkorodban az volt a normális, hogy soha semmit sem kérhettél, mert valaki mindig jobban tudta nálad, még azt is, hogy szorít- e a cipő, vág- e a bugyi.

Így felnőve az ember azt hiszi, hogy nincs joga kérni, várni, semmit sem. És fura érzés, ha valaki mégis megteszi, amit kér.

tegnapelőtt 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában igen, zavart, de egy ideje olyan a munkaköröm, hogy nőknek-, tőlem idősebbeknek mondhatom, hogyha valamit kérek, amit egy idő után megszoktam ugyan, de fura, mert férfi vagyok, fiatalabb vagyok tőlük, normálisan kérek dolgokat, csak nem szoktam meg, mert inkább tőlem szoktak kérni feladatokat az emberek.
tegnapelőtt 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Régen bennem is volt ilyen, a rossz érzés meg azért jött vele, mert úgy éreztem, ezzel kellemetlenséget okozok a másik félnek, vagy kellemetlen helyzetbe hozom.
tegnapelőtt 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!