1/21 anonim válasza:
Amióta panelban lakom azóta hazudok róla mindenkinek és soha nem is hoztam fel magamhoz senkit. És nem is fogok
3/21 anonim válasza:
Igen, határozottan. 3-4 éve felújítottam, de továbbra sem lehetek rá büszke. Kicsi (35 négyzetméter), csúnya, szegényes, ráadásul az alattam lakónak van egy állandó hétvégi vendége, aki sokat bagózik a fürdőszobában, száll fel hozzám a szag, és az illető öklendezik naphosszat - hogy hívhatnék meg így bárkit is hétvégére pl. ebédre vagy vacsorára?! :(
4/21 anonim válasza:
Amióta pár kisebbségi család leamortizálta a környéket, néha kicsit szégyellem. Pedig előtte kimondottan remek hely volt.
5/21 anonim válasza:
Jaj nagyon! Anyummal éltünk itt, miután ő elment (meghalt) csak egy csomó emlék maradt, ami mostanra már csak kacat, de képtelen vagyok kidobni mindent.
6/21 anonim válasza:
Nem. Amikor szegényesebb körülmények között éltem, akkor is mindig rend és tisztaság volt. Mindenki azt dicsérte. Nem a bútorok, berendezések régimódiságát firtatták.
7/21 anonim válasza:
Nem. Nagy kertes ápolt házban lakunk. A kert tele van fákkal, nagyon szép minden.
8/21 anonim válasza:
Azt gondoltam, hogy itt csak teljesen szubjektív válaszok lehetségesek, nincs helyes vagy helytelen válasz. Tévedtem, itt is csak a lepontozások mennek. :( Mi a helyes válasz?
9/21 anonim válasza:
Nem: alapból 0 ember jön föl hozzám, akkor minek?
10/21 anonim válasza:
Nem, bár nem a legszebb, sima Ikeás bútorok, nem valami stílusos a lakás, de elmegy, rendet is tartok. Erre futotta, pedig be tudnám rendezni szebben is, de szégyellni való nincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!