1~
Ez baj.
Szerény - leginkább felújítandó - panelban lakok, viszont - alapvetően "átkapott" előnytelen elrendezések ellenére - kreatívan megoldottam mindent. 3 egyben nappali-szobám van baldahinnal, amit szeretek és házibulikat tartottam. Mindenki Egyesre visszatérve nem gondolom, hogy szégyellni kéne. Bármilyen előnytelenből lehet minimum kicsit előnyösebbet faragni kevés pénzből is.
11+
Illetve retró stílusú, pedig amúgy másban fiatalos vagyok. (De nem is szeretem a mai trendeket.) A barátaimnak is tetszik, szerintük pontosan jól szimbolizálja az összetett személyiségemet. Az egyetlen probléma tényleg az, hogy meg kéne csináltatni a falakat. Ami azért nem lenne egyszerű, mert így is régi szekrényekkel nehéz volt átrendezni a sokkal előnytelenebb helyzetből. Persze vegyek új szekrényeket, de ezeket szeretem és nincs rá másféle szükségem. El is kanyarodtam nagyon.
Sajnos igen. Hiába újítanám fel, a zajjal és büdössel nem tudok mit kezdeni.
A körülöttem lakók dohányoznak, alattam rettentő büdös, igénytelenek laknak, a kukákat is a ház elé rakják ki, konkrétan ha kinyitom az ablakot akkor cigaretta, testszag és hulladékszag összessége árad be a nap 24 órájában.
Hogy hívjak ide bárkit is?
Eddig bárki volt itt, megjegyzést tett, hogy büdös van, bagószag van, zaj van.
Pedig nagyon vágynék a társasági életre és vendégfogadásra.
Nem.
Bérlő vagyok, nem lehet rombolni, hogy miért nincs kifejtett 10+ éve. Én felajánlottam a tulajnak, hogy elhívom a rokonom, akinek szobafestő a szakmája, kifestjük vele, meg pár haverral, még az anyagköltséget se hárítottam volna rá, de nemet mondott. Innentől kezdve nekem annyi beleszólásom van ebbe, hogy tisztaság van nálam, meg, hogy amint lejár a szerződésem, költözök. Nem az én hibám, hogy olyan lepukkant a lakás, amilyen.
Csak hozzám közel álló embereket, jó barátokat, családtagokat hívők fel, de egyébként se hívnak mást, meg aki bérel ma Budapesten, az tudja, hog, milyen könnyű beleszaladni egy ilyenbe.
Igen. Nem saját ház, hanem egy rokon telkén van egy plusz épület, abban lakunk. Az udvar közös ezzel a rokonnal, és van a telken egy szerelő műhely is amit a rokon kiad valakinek, ő meg iszonyat putrit tart, a fél udvar roncsokkal, meg hentergő autóalkatrészekkel van tele. Az udvar másik fele meg a rokonnal és az ő élettársával, mindketten elég gázul tudnak viselkedni és a környezetük se túl rendezett.
A "mi házunk" belülről elég jól néz ki, rend van, stb, de nagyon pici így ha vendég jön, nagyon nyomorgós.
Szóval nem igazán hívunk vendéget. Reméljük előbb vagy utóbb tudunk sajátot venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!