Egy ilyen dologért érdemes magam évekig szégyellenem?
Házibuli volt kb egy hónapja. Mindenki rendesen berúgott a társaságból és azzal szórakoztunk,hogy egy srác ölébe beleültunk vagy 6-an. A többiek elkezdtek azzal viccelődni,hogy ez egy gruppen és amikor a többi ember leszállt a srác haveromról és csak ketten maradtunk lányok viccből öltáncot adtunk neki de természetesen ruhában és szórakozásból mindhárman elkezdtünk olyan hangokat kiadni,hogy: oh ezaz, gyerünk és stb na értitek:D
A srác nem lökött le magáról minket, csak annyi a ciki,hogy ez a baráti társaság előtt történt. És azóta ég a fejem,pedig már eltelt egy kis idő. Józanul mindezt nem tettem volna meg, csakhát részegen bátrabb vagyok ilyen szempontból.
Én részegen végighánytam 2 haverom nappaliját! Az egyiknél futás közben a szám elé tettem a kezem és fröcskölt az ujjaim közül a hányás!
Később röhögni fogsz az egészen!
6-os milyen linket?
Ez nem egy dokumentált esemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!