Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyek ma a legélhetőbb német...

Melyek ma a legélhetőbb német városok?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:23
 1/3 anonim válasza:
88%
Én Würzburgban és Nürnbergben (Bajorország) töltöttem több időt az elmúlt évben, és igazából mindkettő eléggé tetszett nekem. Nürnberg azért nagyobb város (kb. 530.000 lakos), de abszolút élhető. Van kertvárosi része, ahol a tömegközlekedés nagyon jól kiépített, de nagyon kis csendes környékek vannak. Munkalehetőség van bőven, pl.: a Siemens-nek is van ott épülete. Én ha tehetném, oda költöznék ki
tegnapelőtt 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Hamburg mellett, Wedel-ben élünk. A tömegközlekedés itt is elég jó, könnyen elérhető minden. Hamburgba könnyen, és gyorsan be lehet menni, és közel van az Elba is. A víz közelsége ugyan sokat jelent, de az időjárás sajnos eléggé Észak - Német; szinte mindig esik az eső.
tegnapelőtt 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Nürnberg pr.stik városa. Rengeteg a bűnözés azokban a negyedekben ott, rengeteg sztori is van, meg virágzik a fekete bűnözés. Ezt nekem németek mondták.
tegnapelőtt 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!