Azahriah a legjobb?
Mi a véleményetek az új Memento albumról? Esküszöm nekem eddigi kedvenc. Nagyon tetszik a munkássága,példakép. Ezek a zenék valami fenomenálisak. Top 3 nekem nagyon adja: 1. Delirium 2. Hessdalen 3. Kaotikus egy ház.
Ha egyszer lesz alkalmam találkozni vele én esküszöm meghajlok előtte,egyszerően Magyarország legjobb zenésze. Szeri van Azi <3
"Amikor a Busta korszak volt, ugyanez volt, csak akkor még boldog boldogtalan magára is tetováltatta"
Igen, csak az a különbség, hogy Bustának van esze, hisz ő nem csinált b*zis zenéket, mégis egy olyan brandet épített fel, amit senki nem fog megcsinálni ebben az országban, rajta kívül. Busta nem a hülyeségekről rappelt, hanem keményen beoltotta a rapszakmában lévő szerencsétlen flótásokat.
"Egyedi" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Persze, a több ezer ilyen herélt hangú nyekergővel együtt, akikkel tele a YouTube meg a Tiktok.
Sziasztok:)
Egy Kis idő eltelt már ez a beszélgetés óta de olvasom itt a hozzászólásokat és hát nevetek és sírok egyszerre 🤣
Tisztán látszik a hozzászólók többségén hogy idősebb korosztály...Sajnos bekem kell elmondjam úgy tűnik...minden tisztelettel és minden kötekedés nélkül.
Azahriah sok idősebb korosztályú embernek is tetszik és még több fiatalnak ez természetes és az is hogy sokatoknak nem...
az egész világ változik benne az emberek is és a Zene világa is.
Pont úgy ahogy mondjuk a 90-es években tetszett nektek egy zene úgy tetszik Azahriah is a mai fiataloknak...A mai fiatalok nem értik ti mit szerettetek azokban a zenékben ti peddig azt nem hogy ők mit szeretnek ebben a zenében...Merem állítani hogy sokan közületek peddig úgyan így állnak a még régebbi zenékhez például a 60-as évek beliekhez...ez természetes mindig így volt és így is lessz... És el hihetitek hogy akire ti úgy gondoltok hogy tökéletes és profi zenész arra sokan úgy gondolnak mások hogy közel sem az.
Szóval a tanulság az hogy minden ember más mindenkinek más és más tetszik minden új generációnak meg van a saját stílusa és meg is lessz...van aki ezzel tud azonosulni és van aki csak tátott szájjal bámul és nem érti az egészet...
A másik fele peddig az hogy nagyon sok zenész van akivel nem tudok én sem azonosulni és förtelmesnek tartom...De nem fikázom mert ő ott tart hogy rengetek ember szereti és imádja mi peddig ott hogy egy billentyűzet vagy telefon mögött ülve írkálunk egymásnak🙂 amint eljutottunk legalább oda ahol ők vannak máris köpködhetünk a másikra🤣 tisztelettel szép napot mindenkinek!! 🙂
Jómagam, 32 éves vagyok és szeretem a mostani zenéket is, trap, modern metal, újabb és újabb elektronikus zenék, nekem ezekkel nincsen bajom. De, attól nem lesz jó egy előadó, mert sokan szeretik, mint ahogy se lesz valaki jó és szent, mert sokan ugyanúgy sokan szeretik. Nem-nem, a megosztottság sokkal többet ér és számít, még mindig! Lásd: Marilyn Manson, Rammstein, Slipknot, Eminem, ezek mind megosztó bandák és előadók, valaki vagy imádja őket, vagy zsigerből elutasítja, erről ennyit. Ez az azahriah meg ilyen köztes, vannak emberek, akik hallgatják néhány számát, de nem fanjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!