Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azahriah a legjobb?

Azahriah a legjobb?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az új Memento albumról? Esküszöm nekem eddigi kedvenc. Nagyon tetszik a munkássága,példakép. Ezek a zenék valami fenomenálisak. Top 3 nekem nagyon adja: 1. Delirium 2. Hessdalen 3. Kaotikus egy ház.

Ha egyszer lesz alkalmam találkozni vele én esküszöm meghajlok előtte,egyszerően Magyarország legjobb zenésze. Szeri van Azi <3

2023. máj. 4. 21:28
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
81%
Messze van Azariah a tökéletestől, mondjuk inkább olyan átlagközepes.
2023. máj. 4. 23:03
 22/55 anonim ***** válasza:
62%
Igen
2023. máj. 4. 23:26
 23/55 anonim ***** válasza:
53%

Igen.

Egyébbként mit csinál ?

(gondolom valami farok,segg mutogató egy valóságsóban)

2023. máj. 5. 01:02
 24/55 anonim ***** válasza:
61%
#23 megdugott valami ronda csajt egy toitoi wc-ben, azóta ennyire felkapott a csávó, gondolom a 12 éves rajongói erre nedvesednek, hogy őket is esetleg megdugja majd
2023. máj. 5. 01:11
 25/55 anonim ***** válasza:
75%

A saját műfajában sikerült jól eladható, de nem polgárpukkasztó zenéket csinálnia, szóval mindenképpen tehetséges.

Az pedig egy teljesen más kérdés, hogy milyen a hangja és énektudása (a magyar rap és pop zene világában ezek nem annyira szempontok, mikor úgyis az autotone-ra harapnak az emberek). Énekhang tekintetében egyáltalán nem kiemelkedő, de az csak egyik része a showmanship-nek.

2023. máj. 5. 08:30
 26/55 anonim ***** válasza:
68%
Dalszerzőnek közepes, énekesnek csapni való.
2023. máj. 5. 08:52
 27/55 anonim ***** válasza:
38%

Elmúlt 10-13 évben hány ilyenünk volt már?

Megszámlálhatatlan.

Amikor a Busta korszak volt, ugyanez volt, csak akkor még boldog boldogtalan magára is tetováltatta :D

Most meg már a kutyát nem érdekli a Busta.

Állandóan ez van... Mondhatni rendesen unalmas már.

2023. máj. 5. 11:38
 28/55 anonim ***** válasza:
70%

"egyszerően Magyarország legjobb zenésze. "

Ez kb. viccnek is rossz.

2023. máj. 5. 11:58
 29/55 anonim ***** válasza:
65%
Baukó Évával rokonok egyébként? Csak mert proliságban pont ugyanolyanok.
2023. máj. 5. 15:33
 30/55 A kérdező kommentje:
Rengeteg hate van. Nem tudom ti mit hallgattok? Egyáltalán nem tini lány tábora van aki arra izgul,hogy megbaszott valakit. Az meg,hogy a tiktokon lett hires,eléggé fake news. Régebben Paul Street néven youtube videókat csinált. Nekem már akkor is szimpatikus volt.
2023. máj. 5. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!