Azahriah a legjobb?
Mi a véleményetek az új Memento albumról? Esküszöm nekem eddigi kedvenc. Nagyon tetszik a munkássága,példakép. Ezek a zenék valami fenomenálisak. Top 3 nekem nagyon adja: 1. Delirium 2. Hessdalen 3. Kaotikus egy ház.
Ha egyszer lesz alkalmam találkozni vele én esküszöm meghajlok előtte,egyszerően Magyarország legjobb zenésze. Szeri van Azi <3
Igen.
Egyébbként mit csinál ?
(gondolom valami farok,segg mutogató egy valóságsóban)
A saját műfajában sikerült jól eladható, de nem polgárpukkasztó zenéket csinálnia, szóval mindenképpen tehetséges.
Az pedig egy teljesen más kérdés, hogy milyen a hangja és énektudása (a magyar rap és pop zene világában ezek nem annyira szempontok, mikor úgyis az autotone-ra harapnak az emberek). Énekhang tekintetében egyáltalán nem kiemelkedő, de az csak egyik része a showmanship-nek.
Elmúlt 10-13 évben hány ilyenünk volt már?
Megszámlálhatatlan.
Amikor a Busta korszak volt, ugyanez volt, csak akkor még boldog boldogtalan magára is tetováltatta :D
Most meg már a kutyát nem érdekli a Busta.
Állandóan ez van... Mondhatni rendesen unalmas már.
"egyszerően Magyarország legjobb zenésze. "
Ez kb. viccnek is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!