Azahriah a legjobb?
Mi a véleményetek az új Memento albumról? Esküszöm nekem eddigi kedvenc. Nagyon tetszik a munkássága,példakép. Ezek a zenék valami fenomenálisak. Top 3 nekem nagyon adja: 1. Delirium 2. Hessdalen 3. Kaotikus egy ház.
Ha egyszer lesz alkalmam találkozni vele én esküszöm meghajlok előtte,egyszerően Magyarország legjobb zenésze. Szeri van Azi <3
Na most a kedvedért meghallgattam még néhány számát, köztük az általad top3-na nevezettet is, mert eddig annyira nagyon nem ismertem. De még mindig azt mondom, hogy ez maximum közepes.
A zenei alapok nem rosszak, sőt kifejezetten jók, viszont Azariahnak sikerül elrontania az összképet a szövegeivel és az előadásmódjával. A dalszövegei alig jönnek ki ütemre, szar a time-ja, sokszor kapkod és hadar. Amikor kiengedi a hangját, akkor meg olyan lapos, nincs igazából benne sem mélység, sem magasság. Sokszor olyan érzésem van, hogy teljesen mindegy, milyen alap van alatta, ő csak annyit csinál, hogy ugyanabban a stílusban, ugyanabban a ritmusban elhadar valami szöveget és kész, full mindegy, hogy az alap milyen ütemű, milyen ritmusú...
Simán fel lehetne cserélni mondjuk a szosziazi meg a 3korty alatt az alapot, észre se vennéd.
Nálam Azariah az olyan "háttérzajna elmegy" kategória, de 10 perc után azt is kikapcsolom, mert idegesít.
Ha stílusos, jól összerakott előadót akarsz hallani, hallgasd meg mondjuk Fran Palermót, vagy a Carson Comát. Egy nagyságrenddel magasabban vannak, mint Azariah.
33-asnak üzenném,hogy egy Carson Coma hallgatótól semmit nem vártam."
Én nem hallgatok Carson Comát, azért hoztam fel példaként, mert gondoltam, hogy te is ismered őket.
"Papp Lászlót Carson Coma és társai megtöltött? Minden koncertjén maxra van tolva az egész hely?"
Na, hát pont ez az, ami abszolút nem számít. Zeneileg nem attól lesz jó egy előadő, hogy hányan mennek el a koncertjeire.
Azariah videósként alapozta meg a hírnevét (a videóit még én is szerettem), ő már úgy kezdett el zenélni, hogy a fiatalok közt ismert volt, szóval nem a semmiből lépett a színpadra. És mivel ő is fiatal, jőképű is, alapvetően a hangja is kellemes, a fiatalok könnyen tudnak azonosulni vele. Önmenedzselésben nagyon jó a srác, az biztos.
De nagyon sok előadó van, akik sosem fognak megtölteni egy Papp Lászlót, de még egy kisebb klubhelyiséget sem, mert egyszerűen nem elég ismertek, vagy olyan, nehezebben befogadható zenét játszanak, amit a többség nem hallgat meg, ellentétben ugye a popzenével, aminek pont az a célja, hogy populáris legyen.
"Rengeteg hate van."
Én nem gyűlölöm, sőt van pár száma, amit kifejezetten szeretek, de hogy az ország legjobb zenésze lenne, az vicc. Max. abban a buborékban, ahol ő mozog (bár ott sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!