Hundred Sins miért savazza most Azahriahot?
Épp az imént néztem meg ezt az interview-t: [link]
A videóban nincs szó róla, hogy mi okozza a feszkód, de Bánkúti Dani egy kommentre válaszolta, idézem: "van egy kis nezetelteres, sracok majd megbeszelik, nem tartozik sztem a publikumra"
Ha tippelnem kéne talán arról lehet szó, hogy Ati mögé beállt most Bánkúti Daniék cége/közössége (vagy mi a tosz, nem tudom pontosan) a Magyar Producer Workshop és a jövőben ők fogják segíteni és talán Hundred Sins-nek más tervei voltak Atillát illetően. Az is lehet, hogy Sins felhúzta magát azon, hogy nem votl kellő mennyiségben/minőségben megemlítve, hogy mennyivelt járult hozzá Ati eddigi zenei pályafutásához, igazából fogalmam sincs mert Hundred Sins kommentjét törölték a fent linkelt videó alól is az alábbi indoklással: "maganugy volt, azert toroltuk".
Bízzunk benne, hogy a srácok megbeszélik egy sör mellett azt jónapot, mi meg szerintem ne csámcsogjunk rajta, ahogy jelezve is volt: magánügy.
Vihar a bimbiben.
Pólstrítet amúgy bírtam, de a dancsós haknija nálam betette a kaput. Előtte is voltak külföldi mintára másolt videói, de azt még elviseltem.
Gondolom, ebben az ügyben is valamit nagyon sumákolt, aztán nem nézte mindenki szó nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!