Azahriah a legjobb?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az új Memento albumról? Esküszöm nekem eddigi kedvenc. Nagyon tetszik a munkássága,példakép. Ezek a zenék valami fenomenálisak. Top 3 nekem nagyon adja: 1. Delirium 2. Hessdalen 3. Kaotikus egy ház.
Ha egyszer lesz alkalmam találkozni vele én esküszöm meghajlok előtte,egyszerően Magyarország legjobb zenésze. Szeri van Azi <3
2023. máj. 4. 21:28
11/55 anonim válasza:
Én most belehallgattam, mert nem ismerem, de nagy baj lenne, ha ő lenne a legjobb. Inkább a "borzalmas" szó illik rá.
12/55 anonim válasza:
"Jo hangja van, jol enekel.."
Aki botfülü, annak lehet XD
SOk mindent lehet róla mondani, de hogy jó énekes lenne, azt a legjobb indulattal sem.
13/55 anonim válasza:
Amúgy aki azt mondja, hogy nincs hangja a srácnak, küldjön már egy tehetséges énekest.
Hazai viszonylatban kiemelkedő a T.Danny, Manuel és egyéb hulladékok mellett.
De érdekes hogy egy ország imádja, csak a megkeseredett gyakorisok utálják :D
14/55 anonim válasza:
Szerintem szörnyű, és az, hogy 6 milliót kér egy koncertért vicc kategoria.
15/55 anonim válasza:
Okádék tiktok celebből kinőtt szenny a mai fiataloknak jó kis agymosás.
16/55 anonim válasza:
13: Mondjuk Rúzsa Magdinak van hangja.
17/55 anonim válasza:
Mit is vártam azoktól akik szerint Rúzsa Magdi a jó színvonal. 🤣🤣🤣🤣
18/55 anonim válasza:
Mióta palacsintát b.szott, azóta nem. Vagy mifene
20/55 anonim válasza:
Nem vagyok egy Rúzsa Magdi fan, de énektudás szempontjából össze sem lehet őket hasonlítani. Azahriah nagyon gyenge "énekes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!