Azahriah a legjobb?
Mi a véleményetek az új Memento albumról? Esküszöm nekem eddigi kedvenc. Nagyon tetszik a munkássága,példakép. Ezek a zenék valami fenomenálisak. Top 3 nekem nagyon adja: 1. Delirium 2. Hessdalen 3. Kaotikus egy ház.
Ha egyszer lesz alkalmam találkozni vele én esküszöm meghajlok előtte,egyszerően Magyarország legjobb zenésze. Szeri van Azi <3
" Papp Lászlót Carson Coma és társai megtöltött? "
Nem tudom, nem hallgatom őket, de hogy ki mit tölt meg, az a népszerűséget jelzi, nem a zenei színvonalat. Zenésznek egy gyenge átlag, viszont van stílusa (hasonlót itthon nem emlékszem, hogy hallhattunk) és jó a körítés, jól van felépítve az egész.
A"Zenésznek egy gyenge átlag" Úgy értem a saját ligájában. Egy képzett zenészhez nyilván még csak nem is hasonlítható.
Milyen érdekes, hogy itt mindenki leszólja, de a srác megtöltött egy arénát 21 évesen. Bármit előbb mondhatnátok szerintem, kivéve azt, hogy nem tehetséges. Egyedülálló, amit csinál, nem csak itthon, hanem globálisan is. Ja és hallgassátok már meg egy interjút vele, intelligens, van szókincse, kitudja magát fejezni, amit a magyar "hírességekről" mostanában nehezen lehet elmondani. Csinálja bárki utána.
Ja és miután ezt végig olvastad, nyugodtan lehet lepontozni.
"Ja és hallgassátok már meg egy interjút vele, intelligens, van szókincse, "
Ez talán akkor extra?
Ja, extra.
De akinek nem tetszik nem kell hallgatnia. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!