Ilyenek velem megtörtént eseteket gáz leírni a másiknak Messengeren? Mert nem nagyon szoktam meghatni őket
Pl. hogy hétvégén ketten belém kötöttek a buszpályaudvaron egyik meg is ütött. Képzelem ha ezt más mesélné az ismerőseinek nagy érdeklődés mellett hogy megdöbbennének hogy ó mik történnek a városban...
Ha én írok le ilyet valakinek, sokszor nem is reagálnak rá semmit. Vagy ilyeneket az ember csak a barátainak mond el, alig ismert embereknek nem?
Nekem felettébb fura és kellemetlen lenne, ha egy távoli ismerős ilyen miatt írna rám, akár ezzel indítana, akár gondosan felvezetve erre terelné a beszélgetést. Barát esetén ilyent nem éreznék (akkor aggódnék, és addig nem nyugodnék meg, amíg nem vagyok biztos abban, hogy tényleg jól van), bizonyos ismerősöknél is ugyanez a helyzet, de szinte random embereknél máshogy állok ehhez. Bizonyos esetekben szinte ijesztően is hathat egy ilyen megnyilvánulás.
Meg kell tudni válogatni, hogy kinek mondunk el, és mit, így egyik fél sem kerül ilyesmi helyzetbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!