Mennyi szeretet kaptál eddigi életed során, illetve kapsz másoktól a jelenlegi életedben?
A magyar társadalom nem sokat kapott. A nagyobb része sajnos. Azért tartunk itt. Ez a mérhetetlen agresszió, okoskodás, megmondás, integrálatlan düh, ami a magyarokban van, mind onnan indul, hogy nem kaptak szeretetet. És emiatt a mélyen lévő szomorúság átalakult bennük.
Nagyon örülök, amikor pszichesen rendben lévő emberrel találkozok. Kevés van.
Úgy értem, hogy ebben a világban, amelyikben mi most létezünk és érzékelünk. Keress rá, hogy "multiverse theory".
A szüleim kétségkívül szerettek és szeretnek, illetve anyai nagyim is, bár szegény már nincsen köztünk. Viszont.. a mama tudta a leginkább ezt kifejezni, illetve úgy, ahogy nekem szükségem is volt rá; messze tőle kaptam a legtöbb kedves szót, dicséretet és bátorítást, ölelést. A szüleimnél ez jóval ritkábban fordult, sajnos, elő.
A jelenlegi életemben azért már egy fokkal nyitottabbak ilyen téren a szüleim; vizsgák előtt már kapok ölelést, kérés nélkül, ha valami sikerélményem van, rögtön dicsérnek, szóval ilyen téren jobb a helyzet. Viszont ezt is kevésnek élem meg, szóval elég erős szeretethiányom van :c
Régen sok szeretetet adtam másoknak, de 1) saját magamnak nem maradt, 2) nagyon töredékét kaptam csak vissza csupán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!