Mennyi szeretet kaptál eddigi életed során, illetve kapsz másoktól a jelenlegi életedben?
Figyelt kérdés
#szeretet, szeretethiány
2023. márc. 21. 18:13
21/25 A kérdező kommentje:
#20 köszönöm a részletes válaszod.
2023. márc. 26. 17:00
22/25 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés, szüleim mondták már párszor hogy szeretnek, de sosem éreztem igazán hogy tényleg így lenne.
Mi amúgy sosem voltunk, és nem is vagyunk egy túl ölelkezős család, de családon kívül sem éreztem magamat soha bárkihez közelebb.
Azt hiszem ennek meg is lett az eredménye sajna, évek alatt meghozta ez a szeretethiány a hangulatomra is a hatását.
23/25 A kérdező kommentje:
#22-es köszönöm a hozzászólást.
2023. márc. 28. 22:34
24/25 anonim válasza:
Nagyon szívesen, de elgondolva szerintem nem is olyan rossz a helyzet ilyen téren az országban, mint ahogy egy páran itt írják.
Legalábbis szerintem azért van több olyan válasz hogy nem kaptak elég szeretetet, mert aki igen, annak természetes dolog, és nem is kelti fel a figyelmét annyira egy ilyen kérdés.
25/25 A kérdező kommentje:
#24 ez jó kérdés, mindenesetre mindenki véleményét szívesen olvasom, aki hajlandó megosztani az ezzel kapcsolatos tapasztalatait, érzéseit.
2023. márc. 28. 23:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!