Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor múlik el?

Mikor múlik el?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz 20 éve, hogy meghalt a Nagymamám (ő nevelt engem addig) a mentoautoban. Az egész nap botrányos volt, semmit nem tudtunk róla, csak vártuk a kórházban hosszú órákig.

A mai napig, ha mentőautot látok, elkap a sírás. Osszeszorul a mellkasom és nehezebben kapok levegőt, a kezem belül mintha remegne.

Pedig igyekszem másra gondolni, másfelé nézni, néha sikerül, mély levegőket venni, de inkább nem.

tegnapelőtt 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Fordul neurológushoz, pszichológushoz.
tegnapelőtt 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Fogadd őszinte részvétem! Nem könnyű ezt feldolgozni, hát, még ilyen körülmények mellett. Őszintén sajnálom.

Érdemes lenne felkeresni egy pszichológust, aki átsegít ezen.

tegnapelőtt 12:51
 3/5 Senior Séf ***** válasza:

"Augusztusban lesz 20 éve, hogy meghalt a Nagymamám"

"A mai napig, ha mentőautot látok, elkap a sírás."

Eddig nem gondoltál szakemberre?

tegnap 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem látok mindennap mentőautot. Utána el is felejtem, nem ekörül jár a fejem.
tegnap 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 11 éve halt meg a nagymamám, és pár éve apum. Mai napig emlékbetöréseim vannak random pillanatokban, amiktől viszolygok. Nem mindennap, de általában boldog perceimben vannak pár másodperces emlékbetöréseim(a kórház, a körülmények, feltörnek az érzések amiket akkor éreztem, stb).

Borzasztó.

Szerintem mi már így fogjuk leélni az életünket.

ma 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!