Ma izgatott a pasi ruhán keresztül és olyan erősen csinálta, hogy nekem utána fájt és a vizeletem is csíp azóta. Szűz vagyok még! Én kivertem neki, el is élvezett. Mikor múlik el ez a fájdalom?
Mindig ilyen fájdalmas lesz?
Egyre jobban félek a szextől is.
Ez a pasi nem tudja, hogyan kell izgatni egy nőt. Azt nem tudom, azért csíp-e, mert mondjuk megkarcolta/kidörzsölte a hámréteged ott, vagy valami fertőzésed van.
Nem lesz mindig fájdalmas, nyilván! Ha valami fáj, akkor azt merd kimondani a másiknak! Ha nem fogja fel, akkor tipli van.
Ruhán keresztül csak kidörzsölni lehet, nem csoda hogy most fáj.
Használj intim mosakodót pár napig, aztán majd elmúlik.
A legtöbb nem tudja. Vegyél vmi gombaellenes kúpot meg pl Urogint a hugyutakra, ha nem hat akkor doki.
(Kezet se mosnak, meg azt se tudják mit csinálnak. Ilyenek.)
Az is fájt ahogy izgatni próbált, egyáltalán nem élveztem.
Amikor más csinálta akkor nem fájt ennyire.
Ez egy paraszt. Ruhán keresztül dörzsölni nem izgatás. Mondd el a pasinak, hogy nem kellene fájdalmat okoznia. Amit csinált az kellemetlen.
Amúgy nem fájdalmas a petting, ha a párod figyelmes. Arra viszont figyeljetek, hogy a keze mindig tiszta legyen. Ja és nőgyógyászhoz érdemes menni, ha pár napon belül nem múlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!