Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 evesek es azon feluliek,...

30 evesek es azon feluliek, nem idegrsit benneteket pl Whisperton vagy psgOgli, hogy nekik 24 evesen meg van mindenuk es tobbet elertek eletukben mint ti?

Figyelt kérdés

Es tudjatok, hogy nektek sosem lesz olyan szinten az eletetek, mint nekik?

Pl sajat haz, lakas, barmikor kiutazhatsz Amerikaba, vagy Europan belul barhova, sok penzetek stb.

Titeket ez nem irrital?

Engem 33 evesen ez zavar, keirom oszinten. Nekem 520 ezer ft megtakaritasom van, hol allok en ezekhez kepest, raadasul ok 10 evvel fiatalabbak is tolem.

ma 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

31 vagyok, nem idegesítenek, az se tudom hogy kik ezek (mármint azon kívül hogy celebek akik a semmivel lettek híresek)

Az oglis arcról mondjuk csak itt a gyk-n szoktam látni kérdéseket, màshol fel se bukkan.

Nem követek olyanokat akik irritálnak, ennyi.

ma 09:01
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Engem nem. A szememben szánalmas bohócok, mindegy mennyi pénzük van. Az irígykedéssel egyébként is csak saját magam mérgezném. Inkább a saját életemmel foglalkozom nem a máséval, ahogy tudok próbálok előre jutni. Rájuk meg nem klikkelek oda soha, nem generálok nekik nézettséget, amiből a pénzük van, a magam részéről ennyit tudok tenni. Egyébként az, hogy ezek a majmok ott tudnak tartani ahol, remek kórkép a mai világról, társadalomról, hogy erre van igény, és ezt ilyen szinten el lehet adni. Ettől függetlenül, aki irígy, csinálja utánuk, a lehetőség mindenkinek adott hogy eladja magát.
ma 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell ahhoz egy mentálisan sérült buzeránsnak lenni, hogy jó életed legyen. Nekem úgy is sikerült elérnem ezt a szintet, hogy nem vagyok pszichiátriaszökevény. Ha többre vágysz, tegyél érte.
ma 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem kevesebb pénzem van tőled is, de egyáltalán nem. Jelenségként némelyik néha idegesítő, illetve Azi érthetetlen felemelése idegesítő volt. De megvan a lelki békém a saját életemmel. Nincs szükségem Amerikára, nincs szükségem luxuslakásra, nincs szükségem annyi pénzre.

Valaki például szidja a youtuber-eket. Egy barátom Nessaj-t és a VR-t kedveli, őket megnézem vele. Mivel emberileg nincs velük problémám és ez így összejött nekik, hát legyen. Nekem nem a stílusom az az élet.

36/F

ma 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ebben az országban semmin nem csodálkozok már.
ma 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
ezeknek vagyonos a családja,nem önerőből lettek ilyenek
ma 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 hát ja, önerőből akkor lehet elérni valamit, ha legalább nettó egymilliót megkeres az ember. Nekem se lenne lakásom, ha nem kaptam volna 10 milliós kezdőtőkét a szüleimtől.
ma 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem abszolút nem idegesít vagy frusztrál.

Ők megcsinálták maguknak az anyagi "jót"...annak, hogy én nem keresek havi több milliót sok oka van, de ők pont nem tartoznak közéjük.

ma 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem nem idegesit, mert nem akarok hires lenni meg mindenki mindenhol felismerjen
ma 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!