Mit csináljak, ha a szomszéd lány az udvarunkba dobálja be az e-cigijét?
Figyelt kérdés
Az a tipikus tinir*banc már bocsánat, szóval nem lehet vele szót érteni, ha megpróbálnék beszélni vele, pofán röhögne. A probléma az, hogy az e-cigi dobozát vagy milyét, nem értek hozzá, a mi udvarunkra dobálja be. Gondolom otthon nem meri kidobni. A szüleim meg nem hiszik el nekem, hogy nem én cigizek, hiába mondom nekik hogy ha így lenne egyrészt nem titkolnám (18 vagyok már, hova titkolózzak), másrészt nem az udvaron dobálnám el, mert nem vagyok akkora gyökér hogy szemeteljek, és kockáztassam a kutyám testi épségét, mivel simán megeheti. Iszonyatosan idegesítő, és a kutyámért is nagyon aggódok. De a gyerek szüleivel se tudok beszélni, mert úgyis az jönne le, hogy a drága pici lányukra akarom rákenni a saját balhémat.2023. márc. 13. 10:32
21/22 anonim válasza:
Azért szólhatnál neki, hogy nem kéne. Ha seggfejeskedik, akkor mondhatod neki, hogy ha ő szemetesnek használja a te udvarodat, te majd wc-nek használod az udvarukat. Esetleg összeszeded egyszer és megmondod, hogy a fenekébe fogod feldugdosni hintőporos kézzel, ha még1x találsz a kertedben.
22/22 Sörös Állatka válasza:
Verj le neki egy ordas nagy sallert,de valami istenest.Akkor jó,ha fölborul tőle.Hidd el,hogy abba fogja hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!