Mit tegyek, ha a szomszéd egész nap ki-be járkál és csapkodja az ajtót, amitő zeng a folyosó annak ellenére, hogy már szóltam neki, hogy ne csinálja?
Ilyen esetben nyugodt hangnemben ezt mondtam neki: A nyakadat is b...szd oda!
Ha valaki hülye akkor felesleges mondani neki hogy ne legyen az, inkább tanácsot kell neki adni amitől méghülyébb lesz. Attól kapcsolni szoktak. Ha meg a szomszéd éjjel tévét bömböltetett, először jól nevelt diplomásként szépen megkértem hogy ne tegye. Majd kiröhögött háthogy mi közöm hozzá. Erre az anyanyelvén közöltem vele, ami annyit jelentett hogy egy nagy kalapáccsal kívül olyan erőből és hosszan dörömböltem a betonfalát hogy még egy épületbontó részeg culáger is max csak inas lehetett volna mellettem. Ez hatott, sőt vissza is költözött a falusi házába, a társasház meg megfelelő mentális atmoszférájú lett. Ha netán rendőr megkérdezte volna miért bontom az épületet, nyugisan csak közöltem volna hogy dehogy bontom, csak megfelelő mentális atmoszférát teremtek, mert sok a rákkeltő kisugárzású zombi odabent.
Nálunk in volt egy ilyen madár, ès volt hogy 3-4x is beb*ta az ajtaját, mikor jött, ment... még a kutyáját 11-kor levitte, n12-kor jöttek fel, zengett az emelet.
8 lakás van a folyosón, mind a heten szóltunk neki szépen, csúnyán, együtt, külön, semmi.
Egy éjjel valaki körbenyomta az ajtaját 4-5csomag pillanatragasztóval, remek müsor volt, 3 óra volt mire kivágták a csávót.
Többet nem csapkodott...
"Egy éjjel valaki körbenyomta az ajtaját 4-5csomag pillanatragasztóval"
Még hálás is lehet amiért az ajtórés szigetelésével fűtést takarítottak meg neki, plusz még a betörő ellen is védve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!