Mit csináljak a szomszédommal?
Próbálom kerülni, baromi kellemetlen helyzetbe tud hozni. Tuti van valami kattanasa a nőnek... Múltkor is mentem le a kutyával és fütyül ék utánam mint a kutyának vagy mint mikor a dokkmunkasok az utcán a nők után és ez nő!!!!!!
Múltkor is kiabál nekem miért hozom le megint a kutyát én visza neki egyáltalán mi kozod? Zavar? És kínjában vigyorgott... Szerintem elszamolnivalom nincs felé és hallom vissza meg ő szól meg, hogy milyen gusztustalan vagyok... (nyáron a hinaljan a szőr is hoszabb mint a férfiaknak, mindig próbáltam kerülni...) mit csináljak vele mert ez a nő irritál de nagyon. N29
SOHA nem használom ezt a szót, de most tipikusan ideillik:
Proliház, proli lakókkal.
Mindenki mindenkit letegez, figyelgetik egymást, primitív megnyilvánulások, primitív dumák ....még a másik hónaljszőre is kifogás és beszédtéma...
Nagyjából így képzeltem el a néhai Hős utcai életképet.
5 ezt már bejatszottam, de nem vette akkor se a lapot.
6 közöltem vele mint ahogy irtam utána hallom vissza milyen gusztustalan vagyok... Meg neki áll feljebb
Miért vagy erre a nőre ráállva vagyon? Nincs más értelmesebb ember, személy, akivel jobb kapcsolatod lehetne?
Ne foglalkozz az igénytelenségével, vedd levegőnek.
Vagy hívd ki egy kick-box meccsre:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!