Mit csináljak, ha a szomszéd lány az udvarunkba dobálja be az e-cigijét?
Dobd vissza. Nálunk a cigányok ilyenek.
Mindig vissza dobom a szemetüket. Ha valami nagyobb dolog akkor jól neki vágom a házuknak.
Én kamerát szereltetnék (a saját területedet - amihez nincs másnak köze, tehát ami nem egy lakóközösség tulajdona - jogod van megfigyel(tet)ni) és ha ott a felvételeken feketén-fehéren bebizonyosodik, amiről beszélsz, akkor feljelentést tennék.
Felvétel, azaz bizonyíték nélkül csak a te szavad van az ő állításával szemben (te azt állítod, hogy ő ezt csinálja, ő meg nyilván válltig tagadni fog mindent az utolsó szóig, sőt azt fogja mondani, hogy aljas rágalom az egész).
Figyelmeztetés után, amennyiben tovább csinálja, én felvétellel én mennék a rendőrségre, és feljelentést tennék (rendőr tudni fogja, hogy mi a megfelelő jogcím erre, ez a dolga, ezért kapja a fizetését, hogy tudja, hogy ez minek minősül).
Vissza nem dobnám, mert ezzel egyfelől csak lesüllyedsz a szintjükre, másfelől félő, hogy legközelebb esetleg mást (mondjuk egy égő gyufát, vagy egy izzó cigarettacsikket dob át, és ezzel amúgy is csak olajat öntesz a tűzre), felesleges hergelni, szítani az indulatokat. Meg szerintem azzal te is szabályt szegsz, ha valami lángra kap, akkor meg szerintem még bűncselekménynek is minősülhet attól függően, hogy mi, mekkora érték lesz az ilyenkor szokásosan felcsapó tűz martaléka, azaz mekkora lesz a kár.
Te hány éves vagy hogy nem vagy képes beszélni vele?
Ez ilyen óvodás szint hogy kiírod ide gyakori kérdésekre, hogy mit csinálj vele.. mit vársz mondjam azt hogy telepíts aknákat az udvarukra?
Az egyetlen normális megoldás az hogy ha szépen megmondod neki hogy ne dobálj a cigit az udvaron tokra. De ezt csak feltételezed hogy nem lehet vele szót érteni. Próbáld meg aztán majd utána meglátod. Az is lehet hogy meg fogja érteni.
1. és a 18. válaszoló a legkeménnyebb xD amugy meg gondolom heets-et szopogat aminek ráadásul retek büdős szaga van nem tom mit esznek rajta csak úgy mint a cigit sem értem mért jó.
de amugy meg ja tesokám gletteld ki az ablakukat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!