Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a szomszéd...

Mit csináljak, ha a szomszéd lány az udvarunkba dobálja be az e-cigijét?

Figyelt kérdés
Az a tipikus tinir*banc már bocsánat, szóval nem lehet vele szót érteni, ha megpróbálnék beszélni vele, pofán röhögne. A probléma az, hogy az e-cigi dobozát vagy milyét, nem értek hozzá, a mi udvarunkra dobálja be. Gondolom otthon nem meri kidobni. A szüleim meg nem hiszik el nekem, hogy nem én cigizek, hiába mondom nekik hogy ha így lenne egyrészt nem titkolnám (18 vagyok már, hova titkolózzak), másrészt nem az udvaron dobálnám el, mert nem vagyok akkora gyökér hogy szemeteljek, és kockáztassam a kutyám testi épségét, mivel simán megeheti. Iszonyatosan idegesítő, és a kutyámért is nagyon aggódok. De a gyerek szüleivel se tudok beszélni, mert úgyis az jönne le, hogy a drága pici lányukra akarom rákenni a saját balhémat.

2023. márc. 13. 10:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

Dobd vissza. Nálunk a cigányok ilyenek.

Mindig vissza dobom a szemetüket. Ha valami nagyobb dolog akkor jól neki vágom a házuknak.

2023. márc. 13. 12:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kamerát szereltetnék (a saját területedet - amihez nincs másnak köze, tehát ami nem egy lakóközösség tulajdona - jogod van megfigyel(tet)ni) és ha ott a felvételeken feketén-fehéren bebizonyosodik, amiről beszélsz, akkor feljelentést tennék.

Felvétel, azaz bizonyíték nélkül csak a te szavad van az ő állításával szemben (te azt állítod, hogy ő ezt csinálja, ő meg nyilván válltig tagadni fog mindent az utolsó szóig, sőt azt fogja mondani, hogy aljas rágalom az egész).

Figyelmeztetés után, amennyiben tovább csinálja, én felvétellel én mennék a rendőrségre, és feljelentést tennék (rendőr tudni fogja, hogy mi a megfelelő jogcím erre, ez a dolga, ezért kapja a fizetését, hogy tudja, hogy ez minek minősül).

Vissza nem dobnám, mert ezzel egyfelől csak lesüllyedsz a szintjükre, másfelől félő, hogy legközelebb esetleg mást (mondjuk egy égő gyufát, vagy egy izzó cigarettacsikket dob át, és ezzel amúgy is csak olajat öntesz a tűzre), felesleges hergelni, szítani az indulatokat. Meg szerintem azzal te is szabályt szegsz, ha valami lángra kap, akkor meg szerintem még bűncselekménynek is minősülhet attól függően, hogy mi, mekkora érték lesz az ilyenkor szokásosan felcsapó tűz martaléka, azaz mekkora lesz a kár.

2023. márc. 13. 12:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora mennyiségről beszélünk naponta?
2023. márc. 13. 13:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy hogy nem vagy képes beszélni vele?

Ez ilyen óvodás szint hogy kiírod ide gyakori kérdésekre, hogy mit csinálj vele.. mit vársz mondjam azt hogy telepíts aknákat az udvarukra?

Az egyetlen normális megoldás az hogy ha szépen megmondod neki hogy ne dobálj a cigit az udvaron tokra. De ezt csak feltételezed hogy nem lehet vele szót érteni. Próbáld meg aztán majd utána meglátod. Az is lehet hogy meg fogja érteni.

2023. márc. 13. 14:03
 15/22 A kérdező kommentje:
#14 És te hány éves vagy, hogy ilyen hangnemben kommunikálsz? Egyébként onnan tudom hogy láttam már elég sok kamaszt, nagyon jól tudom, hogy ilyenkor azt hiszik, ők a világ közepe, és senki más nem számít, a szabályok meg pláne nem. Csak az idejét pazarolja az ember velük. Persze van egy normális réteg, mint mindenhol, de eleve kizárva hogy a kiscsaj oda tartozik, mert akkor fel sem merülne ez a probléma.
2023. márc. 13. 14:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan nem értem,hogy most mit dobál át hozzád?A rendes ciginek a csikkjét vagy a dobozát,az e ciginek (gondolom elf bar) a dobozát esetleg az egész szerkezetet.Én tuti,hogy átmennék hozzájuk és elmondanám nekik,hogy ne hozzám dobálják át a dolgokat.Ha továbbra sem fejezi be a lány akkor szépen visszahajítom én eselteg videóra veszem és megmutatom a szülőknek.Egyébként,ha e cigit szív nem lehet megmondani.A rendes cigit simán rá lehet bizonyítani az emberre hiszen érződik a bőrén,ruháján,de ezek az ízesített dohányos termékek teljesen mások.
2023. márc. 13. 16:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én először azért mégis megpróbálnék beszélni vele mielőtt ilyeneket csinálok hogy vissza dobálom a csikket meg stb. Nem kell lesüllyedni az ő szintjére, Szerintem így a legtisztább.
2023. márc. 14. 10:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló történetem van. Egy 10-en éves serdülő "enyém a világ/lesz?rok mindent és mindenkit" típusú ribiről lesz szó, aki a padlásszoba teréből a tetőablakon keresztül átdobálta az összes csikkét + szemetét. Eleinte összeszedtem és a kapujukba belülre beöntöttem, na ez nem használt. Amikor már nagyon elegem lett, fogtam összesepertem a friss adagot, kavicsokkal tyúkkakival együtt és visszadobtam a tetőablakán keresztül, sajnos még ez se vezetett igazán sikerre.. Ő egy "elszánt harcos volt". Na mondom legyen! Fogtam magam feltettem a slagot és beverettem a padlástérbe a vizet, + még egy adag szemét tőle! ez már azért változást hozott! Hozzáteszem! A szüleinek eleinte szóltam, de amilyen az anyja (nem minden estbe) olyan a lánya, itt igen azaz nem nagyon tudott ráhatni.. Volt egy végső csapás is, az elég durvára sikerült a részemről de végleg lezártam a gyerekes csínyjeiket, szval sok volt és hosszú volt, de nyertem.
2023. márc. 25. 07:09
 19/22 Kindrer kommando válasza:
100%

1. és a 18. válaszoló a legkeménnyebb xD amugy meg gondolom heets-et szopogat aminek ráadásul retek büdős szaga van nem tom mit esznek rajta csak úgy mint a cigit sem értem mért jó.

de amugy meg ja tesokám gletteld ki az ablakukat xD

2023. jún. 8. 19:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg szintén nagyon okos srácokat, hogy lelakott kotonjaikat náluk szíveskedjenek elhelyezni, solved
2023. jún. 26. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!