Az idióta szomszédom féreg kutyája, már a 4. -ik macskánkat harapta szét a saját udvarunkban. Hiába kérjük, hogy ne engedje el a kutyáját! Csak nevet és azt mondja, hogy legalább nem lesz olyan sok macskánk! Mit csináljak?
Teljesen padlón vagyok.Ez a cica olyan édes és gyönyörű volt,mint a cicakaja reklámos kiscicák.Nem beszélve a másik háromról.
Mindig a szívem szakad meg,de a szomszédom egy dilinyós,nem is érdekli a dolog.Egy kis viccel elüti a dolgot.
Legszívesebben kinyírnám a kutyáját,de akkor még én kerülnék bajba.
Ugyan adsz neki valami mérgezett kaját ami persze nem öli emg de okot ad hogy a gazdája aggódjon!
JA és ha csak egy viccel elüti, én beverném a képét minimum egy pofon függetlenül attól hogy alacsony és fiatal vagyok, nem érdekelne valami biztos csinálnék vagy akutyával vagy a szomszéddal, hogy letöröljem az a ki*aszott vigyort a fejéről!
Van kerítés kb.2m magas,csak az a rafinált dög(németjuhász) átmászik rajta.A cicák már hozzászoktak a kinti élethez,a szabadsághoz,úgy tanítottuk őket.Sajnos alig vagyunk otthon,mert mindenki későig dolgozik.
Mindez a szörnyűség azalatt a fél óra alatt történt,míg Anyukám elment otthonról tegnap.
Ja elfelejtettem,hogy nehéz balhéznom is,mert "elvileg" barátság van a családjaink között.A szomszédom lányai a legjobb barátnőim,de tényleg.
Viszont a szülők olyan szemetek,nem tudom így mihez kezdjek.
A kutya már 11 éves és ahelyett,hogy elpatkolna már, örökösen gyilkol.De a light-os méreg jó ötlet,legalább a gazdái egy kicsit megijednének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!