Mi lehet ez a kutya székletében? Szerintem nem féreg.
Figyelt kérdés
Szóval olyan búzaszem nagyságú és formájú emésztetlen darabokat találtam a kutya székletében, világos-sárgás színű. Ahogy utánaolvastam, a féreg ugye fehér és fonalszerű? Szóval az nem lehet. De akkor mi? Száraz tápot esznek, az nem lehet, a jutalomfalattól sem, szóval kint ehettek össze valamit, de az a fura, hogy mindkét kutyáéban találtam. Most szombat este van, nem tudok féreghajtót venni hétfőig, addig is van valami ötletetek, hogy mi ez?2011. júl. 30. 18:33
1/6 anonim válasza:
Mikor ezt megtaláltad, te tulajdonképpen mit kerestél a kutyasz@rban???
2/6 A kérdező kommentje:
semmit, csak összeszedtem és megláttam :) :) :)
vagy te nem szeded össze? ;)
2011. júl. 30. 18:40
3/6 anonim válasza:
előttem szóló
te nem szoktál a kutyád után takarítani? nem szeded össze a kutyaszart a kertből? mikor sétáltatod pl. a park-ban nem szeded fel és dobod ki a kijelölt helyen?
bocs az offért.
5/6 anonim válasza:
Most hétvége van. Hét elején, ha ismét látod, tegyél valamibe egy kis mintát és mutasd meg a dokinak.
Elképzelhető, hogy galandférgesek. Annak van rizsszem formájú petéje. Arra más fajta féreghajtó kell, amit a doki fel is ír, ha valóban az a baj.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi, megnézem. mind a két tippet. még mindig van benne, pedig tegnap csak szárazat kaptak... asszem marad hétfőre a doki :(
2011. júl. 31. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!