A dobermann cukimuki kutya?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy cukimuki kutyát, külsőre ez annak tűnik. Vélemények?2011. nov. 2. 00:31
1/21 anonim válasza:
Cukimuki? Ne haragudj de én nem a cukimukisága miatt választanék egy fajtát. Egy kutyával törődni kell nevelni kell, etetni, kutyasuliba vinni minden nap séta, játék, tanítás, a dobermann meg egy őrző-védő fajta szerintem Őket is erősebb kézzel kell fogni és semmiképpen nem első kutyának való.
2/21 Akiteki válasza:
Dobermann, mint cukimuki? Minden nap tud meglepetést hozni.
3/21 anonim válasza:
Ha cukimukiként kezeled, akkor 1 éven belül ő talál téged cukimukinak, és megesz. :D
5/21 anonim válasza:
Húzz a fejére csörgős sapit, a szájába cumi, a nyakába rózsaszín szalag... Atom cukimuki lenne. Aztán mikor megeszik titeket reggelire az is cukimuki lesz.
Kár hogy nem egy KÁJ-t akarsz,mert az ollyan cccuukkkimukki
6/21 anonim válasza:
Igen cukimuki! Vegyél egyet és hátha megesz. Egy semmirekellővel kevesebb lesz!
7/21 anonim válasza:
Kb. annyira mint egy pitbull. De ha Neked cukimuki, hát legyen.
8/21 anonim válasza:
Szerintem vegyél magadnak egy ugrálós plüsskutyát, mert neked fingod nincs a kutya nevelésében! Méghogy cukimuki?! pfff!!!
Látszik hogy csak képen láttál dobermant! Ha nem tudnád még egy csivavát is meg kell nevelni, nem hogy egy határozott faját!
9/21 anonim válasza:
jajj, könyörgöm, ne írjatok neki, azért írta ki ezt a fail kérdést, hogy jót szórakozzon a válaszokon.
10/21 Akiteki válasza:
Lehet benne valami, ekkora barom senki nem lehet. De akkor miért nem jelented?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!