Az idióta szomszédom féreg kutyája, már a 4. -ik macskánkat harapta szét a saját udvarunkban. Hiába kérjük, hogy ne engedje el a kutyáját! Csak nevet és azt mondja, hogy legalább nem lesz olyan sok macskánk! Mit csináljak?
Teljesen padlón vagyok.Ez a cica olyan édes és gyönyörű volt,mint a cicakaja reklámos kiscicák.Nem beszélve a másik háromról.
Mindig a szívem szakad meg,de a szomszédom egy dilinyós,nem is érdekli a dolog.Egy kis viccel elüti a dolgot.
Legszívesebben kinyírnám a kutyáját,de akkor még én kerülnék bajba.
Jah!
Szellemi szint?Röhej!!!!!Nevetséges vagy!!!!!
Abból neked is sok kijutott,úgy látom! :-))))
Kérdező, tudom, ez már régi kérdés, de te szerintem ne kívángass olyat, hogy a mi kedvenceinket belezze ki egy másik. :( Tudom milyen rossz, de attól még nem kell rögtön a kutyát szidni, mert NEM ő tehet róla egyáltalán, hanem a gyökér gazdája, aki elfelejtette szegény kutyát megnevelni... Remélem ezeket a bunkóságokat csak idegességből mondtad! :( Nekem is volt régebben egy szép fehér cicám, akit a szemem láttára ütöttek el úgy, hogy a végefelé már szépen begyorsított az a rhadék... Na sose éreztem olyan dühöt, mint akkor! Ráadásul cigány volt, az egyik szomszédunk. Én vegetáriánus vagyok, szóval a haszonállatok evéséről nem tudok nyilatkozni, de őket is nagyon sajnálom, főleg hogy falun nevelkedtem félig-meddig, és ott is sok-sok háziállatunk volt, és imádtam őket. Most van 2 szép kiskutyám, és ha valaki rossz szándékkal próbálna hozzájuk érni, helyből csavarnám ki a kezét. :) Remélem megoldódott azóta a probléma, ha nem, szerintem a költözésen gondolkozz, vagy tényleg a szögesdrótos kerítés, azon megse próbálna átmászni, főleg ha már ilyen öreg szegény kutyus, ha még él. Ha nem él, akkor remélem elvan az örök vadászmezőkön. :)
És kérdező, részvétem a cicákért! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!