Mit csináljak? A kutyám folyton megöli a szomszéd kiscicáit akik átjönnek az udvarunkba!
"A kutya alaptulajdonsága, hogy utálja a macskákat."
Ez egy baromság. A kutya nem utálja a macskákat, csak a vadászösztön dolgozik benne. A mi kutyánk kapott már el csirkét, nyulat. Ezek szerint minden állatot utál, ami nem kutya?
Érdekes az én kutyám még valószínüleg nem olvasta az irományodat mert nem bánt semmilyen állatot.A kotorékebekre lehet esetleg ráhúzni ezt,hogy nem "szeretik" a patkányt,csirkét,kisebb testű állatokat de azokra is csal nagy általánosságban igaz.
Ha egy mudi leöli a baromfiudvart vagy tépi a birkákat gondolom nem kell elmagyaráznom miért,de kicsit sem normális.
A kérdező kutyája vagy területvédés miatt öli meg a macskákat,vagy azért,mert soha sneki nem tanította meg neki,hogy nem lehet széttépni a macskákat . A jelenlétedben -talán- le lehet zsoktatni arról,hogy megtámadja a macskát,de amikor nem látod a franc se tudja folytatja e a gyilkolászást . Kutyától függ.Én is inkább a nádra szavaznék .
Jah persze a szomszéd macska szaporulata miatt majd a saját telkén a saját kutyáját rakja kennelbe mi?
Ezt úgy hívják természetes szelekció csúnya dolog tudom de az ilyen átlag random macska szaporodik mint a nyúl és ha a gazdáját nem izgatja akkor téged se kéne.
Legalább nemfognak túlnépesedni.
És hogy hozzá szóljak valami értelmeset is a nád tényleg jó ötlet de az ő oldala felől és ha ő veszi meg.
Mert mint mondtam ha őt nem érdekli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!