Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? A kutyám...

Mit csináljak? A kutyám folyton megöli a szomszéd kiscicáit akik átjönnek az udvarunkba!

Figyelt kérdés
Augusztus óta négyet. Szeretem én a macskákat, noha én nem tartok. Talán lehet ezért is lett ilyen a kutyám. Mert anyukáméknál a kutyáink macskákkal együtt nőttek fel, nem bántották sosem őket. :(
2012. nov. 25. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Egy macskát nem lehet kerítéssel visszatartani. Tudom kérdező h sz@r helyzet, de ne okold magad és a kutyád se, nem ti tehettek róla. Ha a szomszédnak ennyit jelentenek a macskái, akkor ez van.
2012. nov. 26. 07:52
 12/14 anonim válasza:
21%
Mit csináljál? hát semmit dícsérd meg nagyon jó kutya jól csinálja, hogy megöli azokat a rühes macskákat.
2012. nov. 26. 09:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Majd ezt a nádas témát valahogy felvetem neki. Ha érdekli egyáltalán a dolog. Hááátha elérek nála valamit..
2012. nov. 26. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ez egy baromság. A kutya nem utálja a macskákat, csak a vadászösztön dolgozik benne. A mi kutyánk kapott már el csirkét, nyulat. Ezek szerint minden állatot utál, ami nem kutya?"

A kutya azért nem szereti a macskát, mert ellentétes a jelbeszédük. A csirkét egyszerűen finomnak találja. Két külön dolog. Ettől függetlenül meg lehet tanítani arra, hogy ne ölje meg őket.

2013. jan. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!