Ettől már homofóbnak számít valaki?
Ha valakinek alapból semmi baja nincs a melegekkel, megvan velük békében, nem nézi le őket, nem undorodik tőlük, semmi ilyesmi. Viszont nem szereti hogy minden filmbe/sorozatba beleerőltetik a meleg szálat mikor annak semmi keresnivalója benne.
Ettől valaki homofóbnak számít, vagy ez még nem az?
#25 Óhh szupi, már a politikai beállítottságom is tudod... Nyitott könyv vagyok előtted :DDD
Ha már ilyen jól kiismertél, szerinted a fehér zoknimat hova tettem, mert reggel kellene de nem találom:/
Ezt egy melegtől fogod olvasni kedves libernyák nemzettársam. Nem tudom mit akarsz elérni azzal ,hogy ilyen megátalkodott módon pocskondírozod saját hazádat teljesen jogtalanúl. Mi az ,hogy "csak" Magyarországon meg "sötét diktatúrákban" kell rejtőzködniük a melegeknek? Az osztrák határtól keletre egész közép/kelet Európában pont olyan a többség hozzáállása a melegekhez mint Magyarországon; sőt nálunk még fényévekkel jobb mint ha még keletebbre mennénk ahol sok országban börtön vagy akár halálbüntetés is jár érte, ha pedig továbbhaladunk még keletebbre elhagyva a muszlim világot megint szépen kezd enyhülni a helyzet míg elérünk Tajvanra ahol a "rendes" "fejlett" világ szerűen van melegházasság és örökbefogadás is. Szóval van hova fejlődni de távol állunk attól a pokoli helyzettől amit leírtál, számos ember él nyiltan melegként persze nem mindenki meri még felvállalni, számos meleg híresség is van. A törvény pedig nem ,hogy nem büntet, úgyan úgy véd mint bárki mást, a jogaink azonosak eltekintve a házasságtól. Úgyhogy rágalmazd a kereszt***** térgye kalácsát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!