Ettől már homofóbnak számít valaki?
Ha valakinek alapból semmi baja nincs a melegekkel, megvan velük békében, nem nézi le őket, nem undorodik tőlük, semmi ilyesmi. Viszont nem szereti hogy minden filmbe/sorozatba beleerőltetik a meleg szálat mikor annak semmi keresnivalója benne.
Ettől valaki homofóbnak számít, vagy ez még nem az?
El kell engedni. Bántod őket? Nem. Ártottál nekik? Nem. Akkor le kell szarni, hogy valami entellektüel Twitter felhasználó, vagy valami beteg aktivista szerint homofób vagy.
Hozzáteszem, ez csak én vagyok, de engem már az sem tud érdekelni, ha valakinek homofób/szexista/rasszista/mittudomén GONDOLATAI vannak. Ameddig ez kimerül elméleti nentetszésben, nem szimpatizálásban, "nem közösködök velük, ha nem muszáj" dologban, akkor az nem érdekel. Mert senkit nem lehet kényszeríteni szeretetre. Gondolatért bűntetni nonszensz.
Mielőtt bárki kiakadna, ugyan ez van, ha engem utálnak a színem, nemem, származásom, bármilyen kattanásom, melóm, hovatartozásom miatt, akkor is. Ameddig nem tesznek bennem kárt, addig ez van.
A kérdés az, hogy miért várod el, hogy a társadalom egy jelentős csoportja hiányozzon a filmekből, amikor léteznek, és nem is kevesen.
Az csak Magyarországon meg sötét diktatúrákban van, hogy a melegeknek rejtőzködni kell a társadalomban. Minden normális társdalomban a melegek jelen vannak a normál mindennapi életben. Ahogy a szőkék, meg a kékszeműek, meg az alacsony emberek, meg a piroskabátosok meg mindenféle más ember.
Azért, mert te egy fejletlen kis faluban nőttél fel, szellemileg nagyon távol a XXI. századi Európától, és felétek a melegek rejtőzködni kényszerültek ezért nem találkoztál a jelenséggel a mindennapokban, az nem jelenti azt, hogy az lenne az általános vagy a normális a rendes, fejlett világban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!