Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ettől már homofóbnak számít...

Ettől már homofóbnak számít valaki?

Figyelt kérdés

Ha valakinek alapból semmi baja nincs a melegekkel, megvan velük békében, nem nézi le őket, nem undorodik tőlük, semmi ilyesmi. Viszont nem szereti hogy minden filmbe/sorozatba beleerőltetik a meleg szálat mikor annak semmi keresnivalója benne.

Ettől valaki homofóbnak számít, vagy ez még nem az?

2023. márc. 5. 20:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
53%
Ettől még nem vagy homofób.
2023. márc. 5. 21:11
 12/27 anonim ***** válasza:
30%
Kaleta meg megúszta egy kis pénzbüntetéssel a több ezer gyerekképet, meg úgy nyilatkozott róla az ügyvéd hogy időnként mindenki megkísért az ördög :D ez sem tipikusan keresztény és fideszes... néha félő látni mi megy itt
2023. márc. 5. 21:26
 13/27 anonim ***** válasza:
30%

Hmm.. Heterok is vannak minden egyes sorozatban, filmben, reklámban, propagandában - mindenben. Sőt, jóval többen vannak, mint a mekegek; egy meleg szereplőre jut vagy 100 hetro, ha nem több, úgy hogy az ő szexualitásuk sem ad hozzá az ég világon semmit a történethez. Ez szúrja a szemed?

Mert ha nem, akkor úgy is átfogalmazhatnánk az önjellemzésedet, hogy "nincs bajod a melegekkel, megvagy velük békében, egészen addig amíg nem kell semmilyen módon tudomást venned a létezésükről, és amíg ők maguk is arra törekszenek hogy minél láthatatlanabbak legyenek a normális emberek számára" ami nem annak a jele, hogy megvagy velük békében.

Személy szerint én is érzek így bizonyos embercsoportok iránt. Pl ex katolikus általános iskolásként a vallásosoktól ráz a hideg, és úgy vagyok velük ahogy te a melegekkel. Felőlem lehet minden embernek olyan vallása amilyet akar, örülök, ha valaki ebben képes lelki nyugalmat találni, de felmegy a vérnyomásom, ha valaki nekem kezd el a vallásáról beszélni. Akkor is felmegy a vérnyomásom, ha eszembe jut, hogy a kormányunk milyen engedményeket ad az egyháznak, miközben az egyház kibszottul nem érdemel semmit. És persze mindenki szabadon választhat vallást, de akaratlanul is fintorgok amikor látom, hogy vasárnaponként a szülők beráncigálják a templomba a fáradt, unott képű szerencsétlen gyerekeiket.

Na szóval elég hasonlóak vagyunk: csinálja x embercsoport amit akar, de csakis és kizárólag a 4 fal között, nekem pedig ne keljen hallanom róluk soha.

A különbség viszont az köztünk, hogy én TUDOM, hogy nincs bennem elfogadás és tisztelet a vallás/vallásosok felé. Nem keverem össze a civilizált megtűrést azzal, hogy "oh, én békés és tiszteletteli vagyok, az meg nem az én hibám hogy mindig erőszakkal a képembe van nyomva a vallás!! a vallásosok túlságosan is erőltetik a propagandájukat, ezért az ő hibájuk, hogy én kellemetlenül érzem magam!"

Ugyan.. Őszinte vagyok magammal így tudom, hogy csak azért zavar ha a vallásról hallok, mert alapból előítéletes vagyok a vallásosokkal szemben. Ha nem lennék az, akkor az ilyesmi fel sem tűnne.

2023. márc. 5. 21:28
 14/27 anonim ***** válasza:
60%
Lassan már attól homofób vagy ha nem vagy homokos.... Mondjuk ha így megy tovább lassan az lmbtizén belüli csoportok is egymásnak esnek. Múltkor is piccsogot valami nénibácsi, hogy se a heteró se a meleg pasiknak nem kell :D
2023. márc. 5. 21:35
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Az nem propaganda, hogy léteznek melegek.
2023. márc. 5. 21:36
 16/27 anonim ***** válasza:
66%
Hmmm #18-aska honnét sejted a nemem, vagy a szexuális beállítottságom?
2023. márc. 5. 21:41
 17/27 anonim ***** válasza:
36%
#20 kezeltesd magad:DDD nyaktól felfelé leginkább
2023. márc. 5. 21:44
 18/27 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
60%

"Hmm.. Heterok is vannak minden egyes sorozatban, filmben, reklámban, propagandában - mindenben. Sőt, jóval többen vannak, mint a mekegek; egy meleg szereplőre jut vagy 100 hetro, ha nem több, úgy hogy az ő szexualitásuk sem ad hozzá az ég világon semmit a történethez. Ez szúrja a szemed?"

Na ne...

A heterok nem azért vannak benne hogy át adjanak egy üzenetet. Nincsen mögöttes, képbe mászó tartalma ennek.

Ezen nincs semmi ami szúrná valakinek a szemét, eleve böven ennyi a hetero.

De a meleg szereplőknek (a mostaniaknak) általánosságban egy üzenet átadása a lényeg, hogy fogadjuk el a melegeket. Ez az üzenet nem rossz vagy ilyesmi, de sokszor olyan helyekre rakják ahova nincsen köze.

Ennek köszönhetően azt érik el hogy az üzenetet kevésbé veszik komolyan, mint a YouTube videok alatt megjelenő reklámokat ugy kezelik. Ez hosszú távon még ártalmas is lehet az üzenetre. Az egyszerübb emberek magát az üzenetet is meg fogják utálni, még azok is akik előszőr tökre egyetértettek vele.

2023. márc. 5. 21:49
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

#22 várj pillanat megnézem kukim van vagy puncim :D mondjuk elárulni nem fogom , mert qrvávul semmi közöd hozzá :DDD

Lehet, hogy egy 15 éves unatkozó lány vagyok, lehet egy huszonéves fiú, lehet egy 40-es kopaszodó alkesz, lehet egy frissnyugdíjas hölgy. De lehet hogy nénibácsi,de az is lehet,hogy bácsinéni.

Vagy csak egy elbacott AI akit arra terveztek, hogy az ilyeneket fárassza mint te vagy :DDD

2023. márc. 5. 21:54
 20/27 anonim ***** válasza:
33%

Én magas, sportos, hosszúhajú, középkorú nő vagyok, majd én is picsogni fogok és a seggem verem a földhöz, amiért a filmekben nem csak magas, sportos, hosszúhajú nők vannak, hanem rövidhajúak, pocakosak, alacsony emberek, sőt még férfiak és fiatalok is! Felháborító dolog!!444!4!!!!!44!!!4!!

Kb ilyen idiótaság, amit írtál.

2023. márc. 5. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!