Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek olyan a sportcélja,...

Akinek olyan a sportcélja, hogy heti 6-8 órát, vagy még többet kell érte edzenie, az hogy oldja meg az életét?

Figyelt kérdés

Én beleestem ebbe, és folyamatosan kialvatlan vagyok, koffeinen élek (miközben tilos lenne innom), társas programot csak a két hétvégi nap estéjére tudok szervezni.

Nem érzem tarthatónak ezt.

Pedig nem edzésmániás vagyok, hanem a célom eléréséhez kell ez.

Más hogyan oldja meg?

Hogyan lehet emellett párkapcsolat? Barátok? Bármi?

Főleg, ha sok az alvásigénye?

2023. febr. 22. 21:40
 61/107 anonim ***** válasza:
83%

"nem fogom az életet adó pihenést is kiváltani sporttal"

Jó, hát ha egy lusta G_eci vagy, akkor csodát ne várj, tengődj tovább ahogy eddig és legyél boldog azzal ami jutott.

Példálózol teljesen értelmetlen dolgokkal, hogy "MÁSNAK HÁÁÁ MÉG NEHEZEBB MEEE BE KEEE JÁRNIJAAA...".

De B_azdmeg neked nem kell.

Otthon vered a farkadat egész nap, szundikálsz, és egész nap gyakorizol... K_urvára van időd az az igazság.

2023. febr. 23. 10:38
 62/107 A kérdező kommentje:
Azta, de nagy bajok vannak, hogy ennyire irigylitek az 50% home office-t és a 6+1 óra alvást. Ujjujj.
2023. febr. 23. 10:41
 63/107 A kérdező kommentje:

Van időm sportolni hétköznaponta 2-3 órát, csak:

- akkor aznap sportoltam és slussz,

- k fáradt vagyok, ha hajnalban sportoltam, érthető, hogy miért (de akkor a reflux is jobban kínoz és be se melegedtek az izmiam), ha este, akkor meg nem tudok időben elaludni. (napi 30 perc sport esetén mindkettő megoldódna)

Ti meg hagyjátok abba az ide írkálást, úgyis csak hazudtok és irigylitek a foglalkozásomat (ki lehet tanulni munka mellett, én is azt tettem...)

2023. febr. 23. 10:43
 64/107 anonim ***** válasza:
83%

Összegezzük:

Mosnod nincs időd.

Ismerkedni nincs időd.

Edzeni nincs időd.

Társaságra nincs időd.

Aludni nincs időd.

Élni nincsen időd.

Takarítani nincs időd.

Boltba járni nincs időd.

De persze arra van időd, hogy konkrétan egész este és egész délelőtt gyakorin baromkodj.

Nyilván azért nem írod le a napi időbeosztásodat sem mert nincsen mit leírni, egész nap nem csinálsz semmit. Csak írod a baromságaidat, hogy reggel 3 lap WC papírral segget törölni 5 perc és már ki is futottál a 24 órából azzal, hogy szartál.

2023. febr. 23. 10:44
 65/107 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező beszél rohanó életről, miközben hómoffiszban tolja a gyakorit egész nap.... Feladom.
2023. febr. 23. 10:46
 66/107 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező:

Heti 6-8 órát, vagy még többet kell érte edzenem. Folyamatosan kialvatlan vagyok, koffeinen élek (miközben tilos lenne innom), társas programot csak a két hétvégi nap estéjére tudok szervezni. Nem érzem tarthatónak ezt. Hogyan lehet emellett párkapcsolat? Barátok? Bármi? Főleg, ha sok az alvásigénye? Hessteg szar minden.

Szintén kérdező:

Irigyek vagytok rám.

2023. febr. 23. 10:50
 67/107 A kérdező kommentje:

Ember!

Munkán kívül van bárkinek, akárkinek 3-5 óra ideje.

Ha ebből 3-at elb a sportfüggésre, akkor marad 0-2, amibe nem fér bele 5 óra randi, szocializálódás, kirándulás, új beülős hely kipróbálása. Későbbi élethelyzetben normális párkapcsolat, még később gyereknevelés.

Erről van szó.

Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy nem minden nap vagyok irodában, ahhoz se, hogy a boltban vásárlást időelb-nak tartom az onlinehoz képest és ahhoz se, hogy igenis van időm mosni.

Ahhoz sincs köze, hogy miután a személyeskedéssel felmérgeltetek, 1 napot eltöltök a gyakorin tesztfuttatás közben.

AHOGY TI IS ITT VAGYTOK, TEHÁT BAGOLY MONDJA.

2023. febr. 23. 10:52
 68/107 A kérdező kommentje:

66

Hát a kb 50% home office-t és a 6+1 óra alvást irigylitek.

2023. febr. 23. 10:52
 69/107 anonim ***** válasza:
100%

EMBER!

Aki 3-at elb a sportfüggésre annak a heti 6-8 óra sport megvan 2-3 nap alatt EMBER! Ismétlem 2 nap EMBER! Marad 5 nap randira EMBER!

2023. febr. 23. 10:53
 70/107 anonim ***** válasza:
80%

"1 napot eltöltök a gyakorin tesztfuttatás közben."

Ja hogy ilyen "munkád" van... xD

2023. febr. 23. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!