Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek olyan a sportcélja,...

Akinek olyan a sportcélja, hogy heti 6-8 órát, vagy még többet kell érte edzenie, az hogy oldja meg az életét?

Figyelt kérdés

Én beleestem ebbe, és folyamatosan kialvatlan vagyok, koffeinen élek (miközben tilos lenne innom), társas programot csak a két hétvégi nap estéjére tudok szervezni.

Nem érzem tarthatónak ezt.

Pedig nem edzésmániás vagyok, hanem a célom eléréséhez kell ez.

Más hogyan oldja meg?

Hogyan lehet emellett párkapcsolat? Barátok? Bármi?

Főleg, ha sok az alvásigénye?

2023. febr. 22. 21:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 Darius- ***** válasza:
100%
Heti 6-8 ora siman, tobb is, nem dolgozom 5-ig, hanem délig igaz szombaton is
2023. febr. 22. 23:55
 32/107 anonim ***** válasza:
83%
Hát a 2 óra szüttyögést meg HO utáni szundit pl kiválthatnád sporttal :D de tudom, felnőtt embernek otthoni hómofisz megerőltető munka után kell a szépítő alvás :D
2023. febr. 23. 06:21
 33/107 A kérdező kommentje:

Ja, sejtettem, hogy ti olyan tökéletesek vagytok, hogy 6 óra alvás és az éjszakai úszás (ami ismét 6 óra alvást vetít elő) között nem vagytok olyan fáradtak, hogy nem tudtok magatokról.

Nem, nem fogom az életet adó pihenést is kiváltani sporttal és nem, fél-1 óra találkozás nem szociális élet.

Napi 2-3 óra sport mellett napi 1-2 óra van akármire, kelljen otthon főzni, vagy legyen az az életet adó pihenés, vagy legyen az "szociális élet" (de 1-2 óra nem az!!), vagy legyen az az, hogy valaki ok, igényesebb, mint én és többet takarít, legyen az film, sorozat. 1-2 óra.

Tök mindegy, hogy hajnalban vagy este sportol (ugyanannyi idő mindkettő), tök mindegy, hogy előbb csinálja meg a dolgait és utána sportol, vagy sport után csinálja meg a dolgait (max ez nevezhető ""időbeosztásnak"").

Ha minden nap be kell járnia, akkor kvázi ennyi ideje sincsen.

Ez luxus és ki is lehet égni (mert heti ennyi óra kvázi a szexből is sok), nem tudom, más hogy bírja.

Jó, biztos bírja a kevés alvást és nincs olyan betegsége, amivel tilos lenne a koffein.

2023. febr. 23. 07:35
 34/107 anonim ***** válasza:
83%
Kész, lehetetlen, slusszpassz, nem lehet megoldani! Ugorhatunk?
2023. febr. 23. 08:26
 35/107 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező: *Felteszi a rage-kérdését*

Válaszolók: *Leírják, hogyan csinálják*

Kérdező: "NeM tUdOm MáS hOgY bÍrJa"

BRO, HÁROM OLDAL VÁLASZT KAPTÁL, AMIBEN AZ EMBEREK ELMONDJÁK, HOGY BÍRJÁK, de tessék, beállok én is a sorba hülyének:

Már többen leírtuk, hogy ha tíz óra megy el a napból (munkával és bejárással össszesen), és nyolc órát alszunk, akkor az 18 óra a 24-ből. Még mindig marad 6 órád kajálni, főzni, bevásárolni, edzeni, barátnőzni (pláne, hogy ennek a többségét csinálhatod a másikkal együtt is), szüttyögni meg szundikálni.

Szerintem egy hétig írd fel, hogy mikor kezdtél el egy tevékenységet, és meddig tartott. Pl. 16.10-16.40 - ettem. 16.40-17.30 - olvastam a neten. Ha jól csinálod, nagyon hamar rá fogsz jönni, mennyi fölösleges, elhagyható dologra megy el az időd, és, hogy hogy csinálják mások, akik szintén nem szuperemberek, csak tudnak időt beosztani.

Olyan ez, mint mikor fogyókúrázók sírnak, hogy "alig esznek" és mégsem fogynak semmit, aztán mikor elkezdenek tényleg rendesen minden egyes falatot meg nyeletet számon tartani, akkor esik le nekik, mennyit számít a kis cukor a kávéba meg a kis majonéz a salátára.

2023. febr. 23. 08:32
 36/107 anonim ***** válasza:
83%

Na de 8 óra homeoffice munkában mibe döglesz bele ennyire?

Valaki 10órás fizikai munkát végez, azt is lehet bírni, utazással... és nem hal bele. Nem mondom hogy a szpás jellemformáló, meg hejdejó 10órás fizikaizni, na de éppen elpusztulni sem kell benne...

2023. febr. 23. 08:39
 37/107 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, de ez csak feltételezés, hogy ha gyógytornára jár, meg nem ihat koffeint, akkor van valami olyan eü problémája, ami extrém fáradtságot okoz? De akkor viszont azzal kellene kezdeni valamit, zaklatni az orvosokat hogy ez így nem élet, stb., nem sírni hogy lehetetlen és nem elhinni hogy másnak mindenféle cheatcode nélkül sikerül
2023. febr. 23. 08:42
 38/107 A kérdező kommentje:

Továbbra se létezik időbeosztás.

Az ember pedig nem rohanásra való, amúgy te is ideírsz, tehát bagoly mondja.

A főzéssel és a bevásárlással aztán tényleg rengeteg idő megy el. És se nem olcsóbb (van 1 hétre előre rendelős ebéd is), se nem egészségesebb, illetve normális ember nem annyira egészségmániás, hogy ez ennyire érdekelje.

Úgyhogy én azokat nem értem, akik eljárnak bevásárolni, főzőcskéznek és enni lehet a padlóról.

SENKI se írta le, hogy csinálja, te se.

De egy edzőtermi edzéssel is, oda nem éjjel kell menni, mint az uszodákba.

Akkor is 5-kor végez, 6, mire átöltözött és odament az edzőteremben az első géphez. 8-kor otthagyja az utolsó gépet.

9, mire hazaér és negyed 10, mire leült a vacsorájával.

Igen, van idő regényt olvasni.

De férfiakkal ismerkedni már nincs, barátnőkkel beülni a Freibe már nincs, szülőhöz átszaladni már nincs.

2023. febr. 23. 08:46
 39/107 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem mindenkinek sikerül, a kérdező az egyetlen kivétel, így gondolom vele lesz a probléma. Homeoffice munka közben be lehet tenni egy mosást, nem kell egy óra az evésre sem kimenni a konyháig, nincs utazáai idő, plusz külön jólesik végre kimozdulni valamit sportolni. Nekem HO munka után egy óra sport szó szerint úgy néz ki hogy 5kor végzek, átöltözök és 5:05kor már futóruhában indulok ki az ajtón.
2023. febr. 23. 08:49
 40/107 A kérdező kommentje:

39

B.sd meg, nem mosni nincs idő, hanem ismerkedni, barátokkal találkozni, ÉLNI... Ha gyerek lenne, ővele tanulni, miután hazahozta az ember edzésről.

Amúgy levideóznám, persze a kényes részek nélkül, ahogy 5 perc alatt felveszed a futócuccot pulzuspánttal, fejpánttal vagy sapkával, kesztyűvel, 2 pulcsival, cipővel, miután 5 percet hengereztél és több percet bemelegítettél, memorizálod vagy ha lehet, órára töltöd a kiírt edzést stb.

2023. febr. 23. 08:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!