Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek olyan a sportcélja,...

Akinek olyan a sportcélja, hogy heti 6-8 órát, vagy még többet kell érte edzenie, az hogy oldja meg az életét?

Figyelt kérdés

Én beleestem ebbe, és folyamatosan kialvatlan vagyok, koffeinen élek (miközben tilos lenne innom), társas programot csak a két hétvégi nap estéjére tudok szervezni.

Nem érzem tarthatónak ezt.

Pedig nem edzésmániás vagyok, hanem a célom eléréséhez kell ez.

Más hogyan oldja meg?

Hogyan lehet emellett párkapcsolat? Barátok? Bármi?

Főleg, ha sok az alvásigénye?

2023. febr. 22. 21:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 A kérdező kommentje:

A reggeli sport is a 24 órából vesz el. Attól, hogy reggel sportolsz, attól nem 27 órából fog állni a napod. Viszont van, akinek a bioritmusa miatt FONTOS, hogy este sportoljon, reggel alhasson tovább.

Én nem 1 óra mozgásokat kapok hétköznapra, hanem 2-3 óra mindenestül és amelyik nap pihenő (jelenleg heti 1), ott egyéb dolgom van.

2023. febr. 22. 22:16
 12/107 anonim ***** válasza:
86%
Hát akkor így jártál, mit tudunk erre mondani? Mindenre van kifogás. Akkor hagyd a célod.
2023. febr. 22. 22:22
 13/107 anonim ***** válasza:
80%

Heti 6-8 óra, az heti 3-4 alkalom. Nem sok. Almalmanéknt mondjuk másfél-két óra?

Ha nyolc órát dolgozol, akkor simán. Mikor 12+-t dolgoztam, akkor nekem is volt ehézségem ezzel.

De egyébként emberek (pl én is) megoldjuk úgy a baráti kapcsolatainkat, hogy minden egyes hétvégén dolgozunk.

Hány órát dolgozol egy nap? Ha mondjuk nyolcat, és 1-1 óra beérni meg hazaérni, azért nem hiszem, hogy a szendvicskészítésen, főzésen, fürdésen, alapbető rendrakáson ne lehetne túlesni két óra alatt. Még mindig van 12 órád, amiből valószínűleg nyolcat alszol végig, hogy kipihent legyél, négyet meg eltöltesz szüttyögéssel, videojátékkal, tiktokkal, újságolvasással, na ezt mondjuk pont fordíthatnád két óra edzésre, és még mindig lenne két órád szüttyögni, tiktokozni, videojátékozni, újságot olvasni.

2023. febr. 22. 22:24
 14/107 A kérdező kommentje:

Ha főznék, szendvicset készítenék, takarítanék, akkor semmi időm nem lenne.

Napi 2-3 óra van igazi pihenésre valóban, de abba nem fér bele a szociális élet.

Szóval nem tudom, más hogyan oldja meg.

2023. febr. 22. 22:28
 15/107 anonim ***** válasza:
86%
En tobbet melozok de megvan a heti 3-4 nap edzes. Bnom is van es haverozni is szoktam. Ha nem megy neked akkor ez van 🤷 dontsd el mi a fontos
2023. febr. 22. 22:29
 16/107 anonim ***** válasza:
86%
Okosabb időbeosztással.
2023. febr. 22. 22:30
 17/107 A kérdező kommentje:

Nem igazán gondolom, hogy létezik olyan, hogy "időbeosztás". Napirend lehet, de napirend szerint csak létezni lehet a belerokkanásig.

Meg rendelni az ebédet, a bevásárlást, lazábbra venni a rendet, robotporszívót használni lehet, ezekkel én élek is.

De egyébként hallgatom, mit értesz "időbeosztás" alatt és miért jobb szerinted előbb összekészíteni mindent másnapra és lepakolni a ruhaszárítót, majd futni, mint fordítva!

2023. febr. 22. 22:35
 18/107 anonim ***** válasza:
81%

Magamnak főzök minden egyes kaját, volt olyan két-három hónap nyáron, hogy 230+ órát dolgoztam, egyszer sem volt szabad hétvégém, egy órába telik bejutni a munkahelyemre, mégis volt időm alukálni, takarítani (nem egy palotáról beszélünk, csak egy panelről, ahol általában elég volt heti egy takarítás, mert amúgy rendet tartok), meg főzni magamra, meg még a barátaimmal is találkozni.

Benned van a hiba, ha neked nem megy, se robotporszívóm nincs, ebédet se rendelek, mégis van időm heti négyszer edzeni, és még barátokkal is találkozni.

2023. febr. 22. 22:42
 19/107 anonim ***** válasza:
100%
Heti 8 óra az heti 4 db edzés. A 4-ből 2-t meg lehet csinálni hétvégén bármikor (feltéve persze, ha klasszikus az ember időbeosztása), aztán az öt napból meg kettőt meg lehet csinálni. Nálam ez kivitelezhető.
2023. febr. 22. 22:43
 20/107 A kérdező kommentje:

18

Ennek egyfelől a felét se hiszem el.

Másfelől önfényezés, kissé beképzelt stílusban.

Harmadrészt heti 6 edzésem van, plusz gyógytorna, hengerezések. Jó neked, ha neked kevesebb...

2023. febr. 22. 22:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!