Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek olyan a sportcélja,...

Akinek olyan a sportcélja, hogy heti 6-8 órát, vagy még többet kell érte edzenie, az hogy oldja meg az életét?

Figyelt kérdés

Én beleestem ebbe, és folyamatosan kialvatlan vagyok, koffeinen élek (miközben tilos lenne innom), társas programot csak a két hétvégi nap estéjére tudok szervezni.

Nem érzem tarthatónak ezt.

Pedig nem edzésmániás vagyok, hanem a célom eléréséhez kell ez.

Más hogyan oldja meg?

Hogyan lehet emellett párkapcsolat? Barátok? Bármi?

Főleg, ha sok az alvásigénye?

2023. febr. 22. 21:40
 51/107 anonim ***** válasza:
83%

Te meg szarul bírod a rohanó életet, ezt mondjuk. Fogadd el, ilyen vagy. A legtöbben meg nem ilyenek, hogy 9 óra alvás kell HO mellett, és napközbeni szundi, meg gyerek nélkül szingliként nem bírják a munkát.

Döntsd el, hogy egy egyéni biológia vagy probléma van veled. Erre írtuk a dokit.

2023. febr. 23. 09:22
 52/107 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a csajszi csak most végzett az egyetemenen és "nem bírja a cigány a szántást" alapon meg van dögölve az első munkahelyén :D
2023. febr. 23. 09:26
 53/107 A kérdező kommentje:

Nem ezt írtam.....

- Ha valaki 6 óra alvással fáradt, az normális, minden orvos ezt mondaná.

- Mi a f bajod van azzal, hogy a 6 óra alvást kiegészítettem plusz 1 órával? Ja, bocs, megmondom: irigykedsz.

- k sehol nem mondtam, hogy nem bírom a munkát

Plusz, ha irigy vagy, tanulj ki egy szakmát, ami szellemi, nem fizikai és lehet otthonról nyomni mondjuk 50%-ban. (Mert 100%-ban kb sehol és az nem is jó)

Meglátod, hogy szellemileg fárasztó.

Még valamit kiforgatni????

2023. febr. 23. 09:27
 54/107 A kérdező kommentje:

52

Mondjuk sokadik munkahely, karrier váltáson túl, már középkorú vagyok, és bírom a munkát, tanulással.

Ha megtanultál olvasni és értelmezni, feltehetsz majd még kérdést nekem

2023. febr. 23. 09:28
 55/107 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogyan írtam külön a karrierváltást, mindegy.

Mondjuk ugyanúgy, ahogy sokadszorra is azt hittem, hogy normális emberek fognak válaszolni, nem prasztok, akik irigyek és hazudoznak.

2023. febr. 23. 09:30
 56/107 anonim ***** válasza:
83%
Cica, én nem irigykedem rád, heti 20 órában keresek többet mint te, hidd el. Én csak leírtam, hogy régen, szar munkahelyen is megoldottam valahogy és ismerőseimnek is megy. De irigykedem a plusz egy óra alvásodra 😂😂 óvoda bszki.
2023. febr. 23. 09:31
 57/107 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező: nincs időm sportra, randizni, folyton fáradt vagyok, nem bírok mindent egyszerre!

Válaszolók: mi bírjuk.

Kérdező: iRiGyKeDtEk!!!

2023. febr. 23. 09:33
 58/107 A kérdező kommentje:

Napi 5 óra alvással megbetegíted magad. Az alvás a sportnál milliószor fontosabb.

90-95% nem sportol, semmi bajuk, de az alvás KELL.

Amúgy 40 óra munkával annyit keresnél, mint egy politikus? Az azért szép.

2023. febr. 23. 09:34
 59/107 anonim ***** válasza:
83%

Ki írt napi 5 óra alvást?

No mindegy, én nem fogok veled vitatkozni, további szép szenvedést! :)

2023. febr. 23. 09:47
 60/107 A kérdező kommentje:
Neked is! 😉
2023. febr. 23. 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!