Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek sikerült leszoknia a...

Akinek sikerült leszoknia a dohányzásról! Meghíztál leszokás után? Ha igen, hány kilót szedtél fel?

Figyelt kérdés
Direkt nem a dohányzás kategóriába írtam! Mert ott minden bizonnyal még dohányosok olvassák, nem ex dohányosok.
2023. febr. 21. 08:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Első sorban nem is nasizásra gondoltam okként. Hanem nem tudom, hogy van-e olyan hatása a cigarettának, hogy blokkolja az étvágyat, vagy serkenti az emésztést. Vagy bármi ami alacsonyabban tartja a testsúlyt dohányzás alatt. De ahogy olvasok egyes válaszokat, van ilyen hatása. :(
2023. febr. 21. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem híztam meg, mert nem eszem semmivel többet.Eddig is sportoltam, most is sportolok.Sőt, most még több sportot igénylek, mint eddig.Amint van szabad másodpercem sétálok, ugrándozok, itthon súlyokkal edzek, biciklizem, spinningezni járok.

Szóval mint eddig, csak még többet.Annyi a változás, hogy eddig nem súlyzóztam itthon.

2023. febr. 21. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
#8 Én ezt nem értem.10 évig láncdohányos voltam, ugyanúgy éreztem ízeket és illatokat mint most, hogy nem dohányzom.Sőt, sokkal jobb volt a szaglásom akkor is, mint sok nem dohányzó embernek.
2023. febr. 21. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Mármint hogy nyilván most is így van ez, hogy nem cigizek.Csak azt mondom, hogy nálam sem a szaglást, sem az ízérzékelést nem befolyásolta a cigi.
2023. febr. 21. 12:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!