Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legváratlanabb bók,...

Mi volt a legváratlanabb bók, amit valaha kaptál és kitől?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 23:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A kozmetikuson megdicsérte az ajkamat, hogy milyen szép és formás, fel van-e töltve. Nincs, és nem szeretem a számat, ezért igazán meglepett és jólesett.
2023. febr. 10. 11:21
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Hogy ne csak külsőség legyen, hozok szakmait. A főnököm szólt rám egyszer, hogy lassíthatnék egy kicsit legalább a meetingeken, mert neki nem hiányzik még egy Laci. Ez így egy nettó lebaszás, ha az ember nem tudja, ki az a Laci.

Laci egy felsővezető volt a cégben, akinek olyan kultusza volt, amit még nem láttam. Egy 2m-es, higgadt, karizmatikus és kedves fickó, akinek 187 a mért IQ-ja, és mindenki csodálta, hogy mindig igaza van, mindenben kiemelkedő, legyen az sport, vagy bármi. Nekem is egyfajta példakép volt.

Na erre fakadt ki a főnököm, hogy neki már a töke ki van ezzel a mítosszal, szeretne leszámolni ezzel az übermensch mítosszal, erre azt vette észre, hogy engem is kezdenek már így nézni az emberek. Le lettem b.szva, de úgy szálltam ki az autójából, mint egy cowboy :D.

2023. febr. 10. 11:51
 13/19 A kérdező kommentje:
#14 🤣🤣🤣
2023. febr. 10. 11:57
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Nekem az, hogy ennyire kék szemet még nem látott a valóságban. (Az ofőm volt.) Utána is mondta ezt még életemben kb. 3-4 ember (egyik sem azért, mert meg akart volna fektetni.)

(Lányomnál ugyanez, csak tőle meg is kérdezik, hogy színezett kontaktlencsét használ-e:)

N/46

2023. febr. 10. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

16

De lányodat már megfektetik veled ellenben:DDD

Többször mondták, hogy kedves vagyok és jó értelemben, aki megérdemli..., de az is, aki nem, "kedves" vagyok:DDD

2023. febr. 10. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Tizenegyes vagyok, azóta történt még egy:

felvettem egy V nyakú pólót, amit egyébként nem szeretek és nem hordok, minden felsőm magasan záródik. A párom épp beszélt hozzám, de amikor rám nézett, tátva maradt a szája, elakadt a szava, pislogott rám, mint aki először lát, és annyira őszintén lenyűgözte a látvány, mint amikor évekkel ezelőtt először látott. Utána még megdicsért, megsimogatott, stb., de ez az első és elemi reakció annyira zavarba hozott és boldoggá is tett, hogy én sem jutottam szóhoz utána. Csodálatos, hogy még mindig mennyire tetszem neki, és elég egy szokatlan ruhadarab hozzá (ami még csak jól sem áll, de szereti a mellkasomat látni).

2023. febr. 13. 15:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A munkahelyen az orvosi alkalmasságin, amikor megtudtam, hogy vércukorszintet is néznek, megmondtam, hogy ha megszúrják a kezem, én itt fogok elájulni😅

Ezután a kb 40-es egész jól kinéző nő, aki csinálta a vérnyomásmérést is, elkezdett beszélgetni velem, mélyen a szemembe nézett, megfogta a kezem és azt mondta "Milyen szépek a szempilláid" majd nemes egyszerűséggel belebacta a tűt az ujjamba....

😂😂

2023. febr. 18. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17 és elájultál?
2023. febr. 18. 19:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, de picit átverve éreztem magam😤
2023. febr. 18. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!