Van vészhelyzeti hátizsákod? Ha igen mi van benne?
Megkaptam már tegnap valakitől, hogy menjek dolgozni, mert állandóan reggeltől estig itt írogatok a kérdések alatt. Ezek szerint tévedett az illető.
Nem láttam korábban ilyen kérdést, de tényleg tetszik.
Nem tudom mit tennék bele. De gondolkozni fogok.
10.
háború, árvíz, leég a házad, bomba a szomszéd építkezésen, kirak az asszony, azonnal menned kell a beteg anyukádhoz 200 km.-re, ...
Megmondom őszintén, néha 1-2 helyzetben már elgondolkodtam hasonlón. Nem nevesítettem hogy "vészhelyzeti hátizsák" csak valami összpontosítása a cuccaimnak, amit mindenképpen vinni kell.
Amúgy nem "vészhelyzeti" inkább élethelyzeti és egyéb okokból gondolkoztam ilyeneken. Például régebben rendszeresen jártam a családhoz. De otthon nem nagyon volt cuccom, se ruha, de még egy rendes takaró sem.
Így gondolkoztam, hogy kellene egy "utazós" csomag, amiben van minden apróság, fogkefe, váltás ruha, felfújható matrac, ne a kanapén aludjak. Aztán egy idő után simán csak nem mentem "haza".
Illetve régen kollégistaként az egész életem "túlélő csomag" volt.
Mivel fél évente kaptunk kolit, nyárra haza kellett költözni, hétvégente is utaztam, így az életem tulajdonképpen 2 nagy táska és 1 hátizsák volt. Ez a rendszer megmaradt még egy ideig albérletben is.
Most már saját lakásom van. Van egy halom felesleges cuccom.
Vagy például a túrázós cuccaim kvázi külön vannak, mindig "előkészítve".
Már gondolkodtam is rajta, hogy az előtér viszonylag nagy, és oda kellene valami jó kis túrázós "raktár" ahova felakaszthatom külön a túrazsákokat, külön kis polc, akasztó lenne a cuccoknak, lámpa, pecsét párna, stb.
Igen, mivel gyakran vagyok kinn, foleg nyaron hegyvidéken, erdoben. Legtobbszor, egynapos helykozeli turakon csak.-egy két cuccot, vizet viszek.
Hosszabb esetén, Kesztyu, kés, csakany, halozsak (ha nem megyek haza aznap), kotszer, lampa, viz-étel + evoeszkozok, ongyujto, kalapacs, petarda, hosszabb turakon nem egyedul vagyok, igy megoszlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!