Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kellett már hívnod a 112-t?...

Kellett már hívnod a 112-t? Milyen okból?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 19:42
A kérdező szavazást indított:
Még nem kellett.
Igen, tűzoltó kellett.
Igen, rendőrség kellett.
Igen, mentő kellett.
Igen, többször is kellett.
61 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Mentőt hívtam, egy buszon ülő utas rosszulléte miatt,miután lesegítettem a buszról.

Illetve egyszer rendőrt, mert a Keleti pályaudvaron "nekem jöttek" a kamualapítványosok, de ott leráztak.

2021. szept. 6. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
7%
Igen, amikor trollkérdést látok a GYIK-en, egyből hívom őket. De sajnos nem tudnak mit tenni.
2021. szept. 6. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Tűzoltót.

Egyszer akkor, mikor egy autó gyulladt ki, egyszer akkor mikor a házunk.

Mentőt egy utcán fekvő emberhez.

Rendőrséget, mikor az ablakunk alatt estek egymásnak többen is.

2021. szept. 6. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Fater késsel fenyegette a családot full részegen, önkívületben.
2021. szept. 6. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Magamhoz, férjemhez, gyerekhez mentőt

Egy árokba esett nénihez, combnyaktörése volt

Rendőrt a tesco parkolójában azért, mert egy részeg hajléktalan betörte a kocsink ablakát, mert nem adtunk pénzt.

2021. szept. 6. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen: rosszul lét, nem lehetett bemenni a beteg személyhez.
2021. szept. 6. 20:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mentőt, egy nő feküdt az utcán, hozzá kértem segítséget.

Rendőrt küldtek...neveletlen kölykök egy második emeleti ablakból dobáltak minket, akik a buszmegállóban álltunk.

2021. szept. 6. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

mentot amikor egy kislanyt elsodort egy kocsi mert atszaladt az uton (nem lett baja csak nagyon megijdedt, de tizedmasodpercen mulott hogy nem az auto ele esik be, igy csak nekifutott a kocsinak)

egy hete laktam pesten es valaki valoszinuleg drog miatt beajult a megalloban, amint megtudta hogy mentot hivtam fogta es elszaladt ezert vegul oda nem jottek ki

2021. szept. 6. 23:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Többször is. Leginkább balasethez
2021. szept. 7. 06:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Többször is, mentő kellett mindig, meg egyszer kértünk segítséget, mert rókát találtunk, akit veszettnek néztünk, és oda telefonáltunk be.

Egyszer az úttest közepén fetrengett egy férfi, mellette a kocsija, kiderült szívrohamot kapott, a mentők ott gyorsan kiértek, megmentették.

Nemrég meg mentem edzésre, és egy hajléktalan állított meg, hogy a társa nem bír felállni, rosszul van, ott is mentőt kértem, de rendőrt küldtek(wtf???). Rendőrök meg lófa szt sem csináltak, ráadásull 50 percbe telt mire kiértek! Egyre szarabb ez a 112, én azt mondom, hogy ha tudja valaki a település közvetlen mentőjének a számát azt hívja, ne a 112-t, mert az egy kalapszar az utóbbi időben, még pár éve ért is valamit, de mióta néphiszti van mentőt se küldenek, szarnak az emberre rá.

2021. szept. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!