Kellett már hívnod a 112-t? Milyen okból?
Mentőt hívtam, egy buszon ülő utas rosszulléte miatt,miután lesegítettem a buszról.
Illetve egyszer rendőrt, mert a Keleti pályaudvaron "nekem jöttek" a kamualapítványosok, de ott leráztak.
Tűzoltót.
Egyszer akkor, mikor egy autó gyulladt ki, egyszer akkor mikor a házunk.
Mentőt egy utcán fekvő emberhez.
Rendőrséget, mikor az ablakunk alatt estek egymásnak többen is.
Magamhoz, férjemhez, gyerekhez mentőt
Egy árokba esett nénihez, combnyaktörése volt
Rendőrt a tesco parkolójában azért, mert egy részeg hajléktalan betörte a kocsink ablakát, mert nem adtunk pénzt.
Mentőt, egy nő feküdt az utcán, hozzá kértem segítséget.
Rendőrt küldtek...neveletlen kölykök egy második emeleti ablakból dobáltak minket, akik a buszmegállóban álltunk.
mentot amikor egy kislanyt elsodort egy kocsi mert atszaladt az uton (nem lett baja csak nagyon megijdedt, de tizedmasodpercen mulott hogy nem az auto ele esik be, igy csak nekifutott a kocsinak)
egy hete laktam pesten es valaki valoszinuleg drog miatt beajult a megalloban, amint megtudta hogy mentot hivtam fogta es elszaladt ezert vegul oda nem jottek ki
Többször is, mentő kellett mindig, meg egyszer kértünk segítséget, mert rókát találtunk, akit veszettnek néztünk, és oda telefonáltunk be.
Egyszer az úttest közepén fetrengett egy férfi, mellette a kocsija, kiderült szívrohamot kapott, a mentők ott gyorsan kiértek, megmentették.
Nemrég meg mentem edzésre, és egy hajléktalan állított meg, hogy a társa nem bír felállni, rosszul van, ott is mentőt kértem, de rendőrt küldtek(wtf???). Rendőrök meg lófa szt sem csináltak, ráadásull 50 percbe telt mire kiértek! Egyre szarabb ez a 112, én azt mondom, hogy ha tudja valaki a település közvetlen mentőjének a számát azt hívja, ne a 112-t, mert az egy kalapszar az utóbbi időben, még pár éve ért is valamit, de mióta néphiszti van mentőt se küldenek, szarnak az emberre rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!