Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 100-120 kilós férfiak, mennyit...

100-120 kilós férfiak, mennyit kellett ennetek ekkora súly eléréséhez?

Figyelt kérdés
Magas vékony férfiként érdekelne hogy mennyit kell enni ahhoz, hogy ilyen férfias testalkata legyen valakinek? Persze nem a 170 centis sörhasú férfiakra gondolok, hanem a magasabb nagydarab (nem kigyúrt) férfiakra. Sajnos én a 77 kilómmal férfinak sem vagyok nevezhető, legalább 100 kg kellene lennem.
2021. júl. 1. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Kezdj el valami sportot és egyél többet.
2021. júl. 1. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

szinte fáj ez a kérdés 175 centis férfiként :D

106kg vagyok, 23 éves. 19 éves koromig edzettem elég komolyan, 85-90kg-t tartottam, izmosan, és fizikai munkát is végeztem. a korona alatt jött fel a plusz, és annak is köszönhetően, hogy programozó lettem időközben. nem kell sokat enni, hanem okosan kell enni. építs tömeget, kérj segítséget esetleg személyi edzőtől. ha van ilyen ismerős, az mégjobb

ha pedig jól érzed magad a saját bőrödben (bár akkor meg nem tennéd fel a kérdést) akkor meg legyél olyan, amilyen vagy.

ne higgy mindenféle neten árult szernek, sok akaraterővel, és kitartással bármit el lehet érni

2021. júl. 1. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Minimum 20 kg-ot fel akarok szedni, nem gond ha nem izomban jön fel, szóval edzeni sem muszáj (bár szoktam csak épp szart sem ér ebből a szempontból). Ezért érdekelne hogy egy 100 kg körüli (min. 180 cm magas) férfi mit és mennyit eszik?
2021. júl. 1. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Mutass már nekem 120 kilós férfit aki nem kövér és natural.
2021. júl. 1. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem mindegy, hogy mennyit eszik. Neked biztosan többet kell, mint most. Plusz 1 szendvics, nagyobb adag főétel, több tojásból rántotta stb. Az olajos magvakat érdemes sűrűn fogyasztani.
2021. júl. 1. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Nem biztos, hogy jó, ha 20 kg-t akarsz hízni, és nem baj, ha nem izom, edzeni sem kell.. :/
2021. júl. 1. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon nyeszlett vagyok szóval az a 20kg meg sem látszana, akkor lennék kb átlagos testalkatú.

2021. júl. 1. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

Jó akkor leirom. #1 vagyok. Bár nő vagyok, de párom épp 100 kg 180 cm. Nehéz (!) fizikai munkát végez napi 10 órában, vasakat és különböző terheket mozgat. Mit eszik? Egy kaja nálunk reggeli: 4-5 zsemle, vagy 5-6 szelet kenyér, jól megpakolva; ebéd: egy normál adag duplája. Vacsi ami reggel is. Ja ha van sütike, az is lecsúszik.

Ezért írtam a mozgást, nem az izmok miatt - hanem mert ennyi kajatol alap járaton csak elhízni, puhulni lehet. Ugyanakkor a mozgás energia felhasználás is, amit ugye pótolni kell - gondolj csak a sportolókra - szóval kell valami mozgás.

Amúgy nem ettől lesz valaki férfias :)

2021. júl. 1. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!