100-120 kilós férfiak, mennyit kellett ennetek ekkora súly eléréséhez?
szinte fáj ez a kérdés 175 centis férfiként :D
106kg vagyok, 23 éves. 19 éves koromig edzettem elég komolyan, 85-90kg-t tartottam, izmosan, és fizikai munkát is végeztem. a korona alatt jött fel a plusz, és annak is köszönhetően, hogy programozó lettem időközben. nem kell sokat enni, hanem okosan kell enni. építs tömeget, kérj segítséget esetleg személyi edzőtől. ha van ilyen ismerős, az mégjobb
ha pedig jól érzed magad a saját bőrödben (bár akkor meg nem tennéd fel a kérdést) akkor meg legyél olyan, amilyen vagy.
ne higgy mindenféle neten árult szernek, sok akaraterővel, és kitartással bármit el lehet érni
Tényleg nagyon nyeszlett vagyok szóval az a 20kg meg sem látszana, akkor lennék kb átlagos testalkatú.
Jó akkor leirom. #1 vagyok. Bár nő vagyok, de párom épp 100 kg 180 cm. Nehéz (!) fizikai munkát végez napi 10 órában, vasakat és különböző terheket mozgat. Mit eszik? Egy kaja nálunk reggeli: 4-5 zsemle, vagy 5-6 szelet kenyér, jól megpakolva; ebéd: egy normál adag duplája. Vacsi ami reggel is. Ja ha van sütike, az is lecsúszik.
Ezért írtam a mozgást, nem az izmok miatt - hanem mert ennyi kajatol alap járaton csak elhízni, puhulni lehet. Ugyanakkor a mozgás energia felhasználás is, amit ugye pótolni kell - gondolj csak a sportolókra - szóval kell valami mozgás.
Amúgy nem ettől lesz valaki férfias :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!