Szerintetek lánynak 170 cm mellé az 58 kg ideális?
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen jó, de annyi embert hallottam aki nem ért egyet2020. nov. 27. 19:12
1/5 anonim válasza:
Jonak jo, de amugy meg ha 70 kilo lenne, se lenne kover. Ez fugg a testalkattol is, hogy kinek mi all jol.
2/5 anonim válasza:
Boven jo... En 162 cm-el 65 kiloval boven tok jol megvagyok bar ebbol meg szeretnek fogyni (izmosodni inkabb). 170 szerintem elég magas biztos jol nezel ki😇
3/5 anonim válasza:
Csak eszembe jutott két régebbi kolléganőm. Nagyjából egyforma magasok voltak és a súlyuk sem nagyon tért el. 1 kg volt a különbség. A lényeg: "Anikó" picit husinak tűnt. Gömbölyű arcú, pisze orrú, vékony csontozatú nő volt.
"Ildikó" arcra sovány, nagyobb orr, beljebb ülő szemek, erősebb csontozat. Ők maguk is hitetlenkedve fogadták, hogy tényleg egy súlyban vannak.
5/5 anonim válasza:
Az én testalkatomat alapul véve kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!