Kellett már hívnod a 112-t? Milyen okból?
Kórházból megszökött egy beteg, egy lepedő volt csak rajta és lógtak ki a fejéből a csövek, úgy sétált mentőt kértem, közbe sétáltam lemaradva az ember mögött és vonalban voltam mondtam épp merre járunk.
Éjszaka mentem hazafelé, égett egy kuka, tűzoltókat kértem, rendőr jött, eloltották, aztán indultam volna haza akkor megjöttek a tűzoltók is egy kocsival akik leb@sztak, hogy miért hívtam ki őket, ha nem is ég semmi, nem hitték el, hogy már a rendőrök előttük eloltották.
Szintén éjjel jöttem haza találtam egy autót fának volt ütközve betört szélvédő, véresen mint akit kifejeltek, de nyitva volt az ajtaja, járt a motorja, és égtek a lámpák, viszont nem volt a közelében senki sem, rendőrt kértem.
Munkahely kapcsán is hívtam már párszor mentőt (sérülések, ájulások stb)
Feleségem miatt is kellett mentőt hívni már pár alkalommal.
Mentőt, 4 alkalommal.
Először a szomszédasszonyra, elesett és beütötte a fejét.
Aztán egy bácsira aki napszúrást kapott a 30 fokban 3 réteg ruhában.
Aztán a legdurvább, motoros baleset a városközpontban, sajnos leszakadt a lába, nagyun durva volt élőben látni.
Legutoljára pedig egy szívbeteg férfi lett rosszul a városban.
Pedig még csak 18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!