Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, arról az...

Mit gondoltok, arról az influenszerről, aki gyerekmentes városrészt alakítana ki?

Figyelt kérdés

[link]

„Elegem van abból, hogy elmegyek ide-oda, és mindenhol sikító gyerekek vannak” – kezdte a nő, hozzátéve: a gondolat akkor fogalmazódott meg benne, amikor az uszodát sem tudta már rendesen használni, mivel a kicsik (a két gyerekmedence ellenére) az úszósávban ugráltak a vízbe.

„És ez oké, mert mindenhol megengedik nekik. Úgy érzem, az olyan ördögi embereknek, mint én, akik utálják a gyerekeket, lehetne egy saját külvárosi részünk, ahol zavartalanul és csendben ellehetnénk.”

2023. febr. 2. 09:37
 71/94 anonim ***** válasza:
80%
Idióta szülők version 2.
2023. febr. 2. 16:00
 72/94 anonim ***** válasza:
88%
Pacsi neki, totál igaza van. Ha vannak már gym.-es szállodák, akkor ezt is lehetne.
2023. febr. 2. 17:49
 73/94 anonim ***** válasza:
87%
Egyetértek vele.
2023. febr. 2. 18:57
 74/94 Darius- ***** válasza:
91%
59-Koszonom a valaszod, sokat segitettél. Akkor igy igent irok, mivel ha torvényes és olyan pozicioban lennék, jova kellene hagynom fuggetlenul attol, hogy mi a véleményem.
2023. febr. 2. 20:56
 75/94 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy, hogy itt a legtöbben megértik meg egyetértenek vele, facebookon is olvasgattam kommenteket, ott nagyon durván felháborodtak és minden sz.rnak elhordták ezt a nőt. Fura :D
2023. febr. 2. 21:35
 76/94 anonim ***** válasza:
90%
Van gyerekem, de egyetértek, hogy legyenek olyan szolgáltatások, mint a felnőttbarát hotel, étterem. Azt is pártolnám, hogy a vonaton legyenek úgynevezett csendes kocsik, a repülőn meg csendes járatok, ahová alapból 16 éven aluliak nem szállhatnának fel, de máshogy sem lehetne zajongani, pl hangosan telefonálni, beszélgetni, stb. Aki szeretne, az tudjon tanulni, dolgozni. A gyerek mentes városrész kialakítása azt hiszem, kivitelezhetetlen, de támogatnám, hogy legyenek csendes társasházak, ahová nem lehetne kisgyerekkel beköltözni, de hangszeren gyakorolni, kutyát tartani, hangosan tévézni, zenét hallgatni sem.
2023. febr. 2. 21:49
 77/94 anonim ***** válasza:
6%
Mondjuk azért aki ennyire utálja a gyerekeket azt sem értem meg. Őt anno biztos nem kellett senkinek elviselnie mikor gyerek volt.
2023. febr. 3. 04:02
 78/94 A kérdező kommentje:
#77 Szerintem a kettő nagyon nem függ össze. Sőt, még az sem feltétlenül szükséges, hogy az adott személy - aki nem kedveli MÁSOK NEVELETLEN gyerekeit - ne akarjon majd egyszer sajátot. Én pont így vagyok vele. És mindent megteszek majd azért, hogy a gyerekem jól nevelt legyen, ne zavarjon másokat direkt, ne legyen útba egy étterembe vagy uszodába, bárhol, ne visítson a tömegközlekedési eszközökön stb stb. Egy jól nevelt, aranyos kisgyereket senki se fog utálni, viszont az ellenkezőjét nem nehéz. Persze ez a felnőttekre is igaz.
2023. febr. 3. 07:31
 79/94 anonim ***** válasza:
93%

Én nem kértem senkit hogy viseljen el gyerekként. Tőlem se várja el senki.

2023. febr. 3. 07:58
 80/94 anonim ***** válasza:
83%
#75 Facebookon névvel, arccal vagy fenn, ebből kifolyólag az emberek csak a társadalmilag elfogadott véleményt merik felvállalni. Ott is van, aki sátánnak tartja a főnöke vagy a szomszédja gyerekét, de nem fogja kiírni oda, ahol a főnök meg a szomszéd is láthatja.
2023. febr. 3. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!