Mit gondoltok, arról az influenszerről, aki gyerekmentes városrészt alakítana ki?
Figyelt kérdés
„Elegem van abból, hogy elmegyek ide-oda, és mindenhol sikító gyerekek vannak” – kezdte a nő, hozzátéve: a gondolat akkor fogalmazódott meg benne, amikor az uszodát sem tudta már rendesen használni, mivel a kicsik (a két gyerekmedence ellenére) az úszósávban ugráltak a vízbe.
„És ez oké, mert mindenhol megengedik nekik. Úgy érzem, az olyan ördögi embereknek, mint én, akik utálják a gyerekeket, lehetne egy saját külvárosi részünk, ahol zavartalanul és csendben ellehetnénk.”
2023. febr. 2. 09:37
72/94 anonim válasza:
Pacsi neki, totál igaza van. Ha vannak már gym.-es szállodák, akkor ezt is lehetne.
74/94 Darius- válasza:
59-Koszonom a valaszod, sokat segitettél. Akkor igy igent irok, mivel ha torvényes és olyan pozicioban lennék, jova kellene hagynom fuggetlenul attol, hogy mi a véleményem.
75/94 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy, hogy itt a legtöbben megértik meg egyetértenek vele, facebookon is olvasgattam kommenteket, ott nagyon durván felháborodtak és minden sz.rnak elhordták ezt a nőt. Fura :D
2023. febr. 2. 21:35
76/94 anonim válasza:
Van gyerekem, de egyetértek, hogy legyenek olyan szolgáltatások, mint a felnőttbarát hotel, étterem. Azt is pártolnám, hogy a vonaton legyenek úgynevezett csendes kocsik, a repülőn meg csendes járatok, ahová alapból 16 éven aluliak nem szállhatnának fel, de máshogy sem lehetne zajongani, pl hangosan telefonálni, beszélgetni, stb. Aki szeretne, az tudjon tanulni, dolgozni. A gyerek mentes városrész kialakítása azt hiszem, kivitelezhetetlen, de támogatnám, hogy legyenek csendes társasházak, ahová nem lehetne kisgyerekkel beköltözni, de hangszeren gyakorolni, kutyát tartani, hangosan tévézni, zenét hallgatni sem.
77/94 anonim válasza:
Mondjuk azért aki ennyire utálja a gyerekeket azt sem értem meg. Őt anno biztos nem kellett senkinek elviselnie mikor gyerek volt.
78/94 A kérdező kommentje:
#77 Szerintem a kettő nagyon nem függ össze. Sőt, még az sem feltétlenül szükséges, hogy az adott személy - aki nem kedveli MÁSOK NEVELETLEN gyerekeit - ne akarjon majd egyszer sajátot. Én pont így vagyok vele. És mindent megteszek majd azért, hogy a gyerekem jól nevelt legyen, ne zavarjon másokat direkt, ne legyen útba egy étterembe vagy uszodába, bárhol, ne visítson a tömegközlekedési eszközökön stb stb. Egy jól nevelt, aranyos kisgyereket senki se fog utálni, viszont az ellenkezőjét nem nehéz. Persze ez a felnőttekre is igaz.
2023. febr. 3. 07:31
79/94 anonim válasza:
Én nem kértem senkit hogy viseljen el gyerekként. Tőlem se várja el senki.
80/94 anonim válasza:
#75 Facebookon névvel, arccal vagy fenn, ebből kifolyólag az emberek csak a társadalmilag elfogadott véleményt merik felvállalni. Ott is van, aki sátánnak tartja a főnöke vagy a szomszédja gyerekét, de nem fogja kiírni oda, ahol a főnök meg a szomszéd is láthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!